Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:«Είναι αχάριστοι, εγώ έφερνα τα νούµερα…»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η πιο πολυσυζητημένη παίχτρια του «My Style Rocks», που αποφάσισε πριν λίγες μέρες να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και μιλάει στην «ΟΝ time» και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

 

H σχεδιάστρια κοσμημάτων και επιχειρηματίας, λίγες μέρες μετά, δηλώνει ανακουφισμένη. «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που αποχώρησα. Θέλω την προσωπική μου ηρεμία. Αποτραβιέμαι απ’ όλα αυτά και επικεντρώνομαι στα κοσμήματά μου και στο e-shop μου www.charms.gr και ετοιμάζω τη δική μου σειρά καλλυντικών, που γίνεται μέσω τηλεπώλησης».

 

Η Ευρυδίκη δεν μασάει τα λόγια της, τα λέει έξω από τα δόντια και εξηγεί τους λόγους που αποχώρησε από το παιχνίδι. «Έφυγα για την αχαριστία τους. Δεν εκτίμησαν ότι εγώ έφερνα νούμερα, άσ’ τους τώρα να πατώσουν.

 

Ένιωσα ότι με “πούλησαν” γιατί εγώ το έβλεπα σαν ομάδα και εγώ ήμουν της ομάδας και αναγκάστηκα να τα τινάξω
όλα στον αέρα να φτάσω στο “αμήν” μου και να πάρει μπάλα και ανθρώπους που δεν φταίνε. Το σόου δεν θα βγάλει μήνα. Παράτησα τη δουλειά μου για να πάω εκεί και ήθελαν να με βγάλουν νούμερο στον αέρα».

Η Ευρυδίκη στέλνει την αγάπη της στην κριτική επιτροπή και δίνει τη συγχώρεσή της. «Μου στέλνουν μηνύματα ο κόσμος “τώρα που έφυγες δεν θα σε βλέπουμε”. Τους αγαπώ πολύ, ειδικά τους κριτές, και θα ήθελα να συνεργαστώ κάποια στιγμή μαζί τους. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από την επαφή με τους ανθρώπους και τους κρατώ στην καρδιά μου. Εύχομαι καλή επιτυχία στο φορμάτ του παιχνιδιού, εύχομαι η απώλειά μου να μην τους φέρει αρνητικό αντίκτυπο. Στη ζωή όλα συμβαίνουν. Τους συγχωρώ».

 

Η Ευρυδίκη μάλιστα δεν διστάζει να απαντήσει και στα σχόλια που δέχτηκε όταν ανέβασε φωτογραφία και δήλωσε ότι παντρεύτηκε το σκύλο της. «Φυσικά και δεν ήταν γάμος αληθινός. Απλά το έκανα για να θορυβήσω την ελληνική κοινωνία να υιοθετεί αδέσποτα όπως εγώ και όχι να αγοράζει ζώα συντροφιάς, γιατί ήδη έχουμε 2.000.000 επίσημα καταγεγραμμένα αδέσποτα. Ήταν μια συμβολική πράξη». Όσον αφορά στα προσωπικά της, είναι στα καλύτερά της: «Έχω ένα νέο φλερτ και όλα είναι πολύ καλά».

 

Δημοσιεύθηκεσ στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 9/9/2020

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου