Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Mediakes φήμες και παρασκήνια…

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Με συνολικό κόστος 832.707 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, εγκρίθηκαν 36 επεισόδια της νέας εκποµπής «Μουσικό κουτί»
στην ΕΡΤ από τη Foss Productions.

 

-Παρελθόν αποτελεί πλέον από τον ραδιοφωνικό όµιλο Πολίτη ο Νίκος Νικολακόπουλος.

 

-H Α3 αναδείχθηκε νικήτρια στο spec που διενήργησε η El Sabor για το λανσάρισµα των Nachitos, της νέας σειράς προϊόντων που δηµιούργησε, εµπλουτίζοντας την κατηγορία των corn snaks.

 

-Σε ευρεία ανάκληση αδειών προχώρησε τις 17 προηγούµενες ηµέρες η διοίκηση του Ε∆ΟΕΑΠ στον Τοµέα Υγείας, καθώς οι εκκαθαρίσεις των πληρωµών των ασφαλισµένων έχουν στην κυριολεξία βρεθεί σε blackout.

 

-Στις 7 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωΐ θα κάνει πρεμιέρα στον ALPHA η εκπομπή «Ωρα για Μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη

 

-Τις καινοτόµες ιδέες, εφαρµογές και τεχνολογικές λύσεις που θα διαµορφώσουν το ψηφιακό µέλλον του τραπεζικού τοµέα αναζητά και φέτος η Alpha Bank, µέσω του δεύτερου διεθνούς διαγωνισµού ψηφιακής καινοτοµίας FinQuest.

 

-Με απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Οικονοµικών και Ψηφιακής ∆ιακυβέρνησης και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, εκχωρούνται στην ΕΡΤ Α.Ε. οι δύο ψηφιακοί πολυπλέκτες µετά την απώλεια των συχνοτήτων στα 700 MHz, που θα δοθούν στις τηλεπικοινωνίες

 

-Εκτός από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου (όπως είχε αποκαλύψει η στήλη), ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα έχει ρόλο σχολιαστή και στο καθηµερινό δελτίο του Open.

 

-Στην εταιρεία παραγωγής Greenpixel, που «τρέχει»  πολλά από τα προγράµµατα του Alpha, µεταφέρονται ορισµένοι από τους τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθµού, προκειµένου να καταστεί πιο λειτουργικό το σχήµα σε
ορισµένα προγράµµατα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου