Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Mediakes φήμες και παρασκήνια…

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Η διατήρηση των ισορροπιών απασχολεί της Διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς η συνέχιση του καθεστώτος ασυλίας που απολάμβανανα στελέχη της προηγούμενης κατάστασης προκαλεί παράπονα.

 

-Προστασία στον Νίκο Παππά παρέψει ξεκάθαρα το «Documento» του κ.Βαξεβάνη. Γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στους αντιφρονούντες

 

-Η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή αναλαμβάνει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. Για τον λόγο αυτό, δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της στο ραδιόφωνο του Alpha.

 

– Ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου αναλαμβάνει τα δελτία του Σαββατοκύριακου στο Star, μετά τη μεταγραφή της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Mega.

– Με το ποσό έως και των 42.000.000 ευρώ με την έκδοση κοινού ομολογιακoύ δανείου θα χρηματοδοτήσει η κυπριακή Mediamax Holdings Limited, μέτοχος του καναλιού της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε., ιδιοκτήτριας εταιρείας του Alpha.

 

-Μετάβαση στις υπηρεσίες streaming από την Cosmote TV, με τη συνδρομή των κατασκευαστών τηλεοπτικών δεκτών. Οι προσφορές για την απόκτηση έξυπνης τηλεόρασης διαδέχονται η μια την άλλη στο Διαδίκτυο και συνοδεύονται από δωρεάν εξάμηνη θέαση της νέας Cosmote TV.

 

-Υπάρχει συγκεκριµένος λόγος που η «Εφ.Συν.» αποφάσισε να αντιµετωπίσει χαλαρά την απόφαση του Σαββίδη να βάλει λουκέτο στο «Εθνος»

 

-Η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζεται για την παρουσίαση του  «My Style Rocks», στην κριτική επιτροπή του οποίου φαίνεται πως θα επιστρέψει ο Χάρης Χριστόπουλος, αντί του Λάκη Γαβαλά

 

-Ξεκίνησε την προετοιµασία στο «ΦλΕΡΤ» της ΕΡΤ ο Λάµπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είναι και επίσηµα πια συνεργάτης της Νάντιας Κοντογεώργη, όπως αποκλειστικά έγραψε το media.gr.

 

-Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς με το  «Καλό Μεσημεράκη» στον ΣΚΑΪ

 

-«Επιστρέφουμε ασφαλείς», είναι το μήνυμα της καινούργιας καμπάνιας του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 για τον COVID-19, βασικός σκοπός του οποίου είναι να ενημερώσει το κοινό για τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού μετά  την περίοδο των διακοπών.

 

-Σε αναθεώρηση στόχων του Προϋπολογισμού προχωράει η διοίκηση της ΕΡΤ. Οπως αποτυπώνεται από έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», ανακαλούνται από τη διοίκηση του Ραδιομεγάρου στόχοι 299.185 ευρώ για την περίοδο 2020-2021 και εγκρίνεται ένα νέο, μεγαλύτερο κονδύλι, 11.303.474 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, για τα έτη 2021 και 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00