Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ξαναγυρίζει ο Ιορδάνης στην πρωϊνή ζώνη του Mega

Σε προχωρημένες συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της “On Time”, ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος, που ολοκληρώνει την παρουσία του στην πρωϊνή εκπομπή του OPEN “Ώρα Ελλάδος” την προσεχή Παρασκευή.

 

Πηγές αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος σαφώς δυσαρεστήθηκε, από την ενοποίηση της πρωϊνής ζώνης του σταθμού (06.00-10.00), που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του ” Ώρα Ελλάδος 05.30″ και την εξ’ ολοκλήρου ανάληψη της ζώνης από τους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη. Και ενώ η τηλεοπτική του παρτενέρ Αθηνά Βούλγαρη αποτελεί εδώ και λίγες εβδομάδες παρελθόν από το κανάλι της Παιανίας, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποδέχθηκε με δυσκολία την πρόταση του Διευθυντή Ειδήσεων του OPEN Χρήστου Παναγιωτόπουλου να αναλάβει τη θέσει του προϊσταμένου του πολιτικού ρεπορτάζ, έχοντας παράλληλα και το βασικό σχόλιο του πολιτικού ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

 

 

Πάντως από το ενημερωτικό τομέα του OPEN, αναμένονται λίαν συντόμως και άλλες αποχωρήσεις έμπειρων δημοσιογράφων (του παλαιού Mega και μη) που είδαν εαυτούς να παραγκωνίζονται με το πλέον επιδεικτικό τρόπο από τη νέα ηγεσία του ενημερωτικού τομέα του OPEN

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου