Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τόλμη και γοητεία: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα με πρωτόκολλο για τον κορονοϊό

Οι ηθοποιοί της σειράς «Τόλμη και γοητεία» επέστρεψαν στα στούντιο του CBS ύστερα από τρεις μήνες διακοπής των γυρισμάτων λόγω του κορονοϊού.

Η Μπρουκ (Κάθριν Κελί Λανγκ) ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο στούντιο, φορώντας τη μάσκα της, την οποία, όπως όλοι οι συντελεστές, βγάζει μόνο για το γύρισμα.

Στον χώρο, όπου στεγάζονται κι άλλες παραγωγές, τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας και, εκτός από τις μάσκες, γίνονται πολύ συχνά τεστ, ενώ τηρούνται και οι αποστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Τόλμη και γοητεία» ήταν η πρώτη τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή στο Χόλιγουντ που μπήκε για γυρίσματα μετά τη διακοπή που έγινε στις 17 Μαρτίου.

Από τον Απρίλιο, που σταμάτησε η μετάδοση πρωτότυπων επεισοδίων, το CBS μετέδιδε επαναλήψεις από σπέσιαλ στιγμές της αγαπημένης σειράς.

Πάντως ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν να παίζονται τα νέα επεισόδια. Το σίγουρο είναι πως η σειρά θα μείνει στον αέρα μέχρι τουλάχιστον τη λήξη του τωρινού συμβολαίου παραγωγών και καναλιού, το 2022.

Και λογικό είναι, αφού πριν από μερικές εβδομάδες απέσπασε 4 βραβεία στα 47α Daytime Emmy: καλύτερου σεναρίου, φωτισμού, κοστουμιών και α’ γυναικείου ρόλου για τη Χέδερ Τομ (Κέιτι), το 6ο της βραβείο.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί