Νέα Διοικούσα Επιτροπή για τον IAB Hellas

Με αξιοσημείωτη προσέλευση ολοκληρώθηκε η 19η Γενική Συνέλευση του IAB Hellas, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στον κήπο του Civitel ATTIK στο Μαρούσι.Κατά τις αρχαιρεσίες, οι εκπρόσωποι των μελών του IAB Hellas ανέδειξαν τα μέλη της νέας Διοικούσας Επιτροπής, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Πειθαρχικής Επιτροπής.

 

Παράλληλα εγκρίθηκε η Έκθεση πεπραγμένων της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής, όπως επίσης και ο απολογισμός της Οικονομικής Διαχείρισης και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτρoπής, για την περίοδο από 01/1/2019 έως και 31/12/2019. Επιπλέον, τα μέλη του IAB Hellas ενέκριναν τον προϋπολογισμό εσόδων και εξόδων της διαχειριστικής περιόδου 1/1/2020-31/12/2020.

 

Τέλος, εγκρίθηκε τροποποίηση του Καταστατικού του Οργανισμού για την ψηφιακή λειτουργία των οργάνων του.

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των οργάνων του IAB Hellas η νέα 9μελής Διοικούσα Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Τίνα Φερεντίνου (DPG), Στάθης Βωβός (Elpedison), Δημήτρης Ηλιόπουλος (Δέσμη Εκδοτική), Μιχάλης Σαραντινός (Steficon), Σπύρος Παπαγεωργίου (Adweb), Ανδρέας Στάϊος (UM), Δημήτρης Μαύρος (MRB), Νικόλαος Λαβίδας (Upfield) και Κωνσταντίνος Δανιάς (Spot Thompson).