Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Super Μπάλα Live και την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο Mega

Η πιο δυνατή τηλεοπτική ποδοσφαιρική ομάδα παίζει Super Μπάλα Live στο MEGA την Τετάρτη 1 Ιουλίου και παρουσιάζει με τον πιο πρωτοποριακό τρόπο τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των play-off. Ακόμα σχολιάζει όλα τα στιγμιότυπα με την τρισδιάστατη ανάλυσή τους, εξασφαλίζει αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών με απευθείας συνδέσεις εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του ρεπορτάζ. Και όπως πάντα οι επίμαχες φάσεις και καλεσμένοι-έκπληξη στο στούντιο της εκπομπής.

 

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 11 το βράδυ τηλεοπτική σέντρα και ανάλυση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Ακόμα τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η παρουσίαση της αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης.

 

Η SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE θα είναι στο Καραϊσκάκη, την Τούμπα και το Ολυμπιακό Στάδιο και θα καλύψει όλες τις αναμετρήσεις για να μάθετε όσα γίνουν στο γήπεδο και όσα ακολουθήσουν των αποτελεσμάτων.

 

Και όπως πάντα όλα όσα γίνουν στα γήπεδα της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

 

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος συντονίζει την κορυφαία ομάδα σχολιαστών: Κώστας Νικολακόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Κατσαρός, Γιώργος Χελάκης.  Τις αμφισβητούμενες φάσεις αναλύει ο Ηρακλής Τσίκινης. Μαζί τους η Σοφία Αλατζά

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00