Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Πάνος Ιωαννίδης στο Live News – Ο δύσκολος γρίφος για την διάταξη των τραπεζοκαθισμάτων

Προβληματισμός επικρατεί στους ιδιοκτήτες των εστιατορίων, ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων τους, αφού δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με τον περιορισμένο χώρο που διαθέτουν για να τοποθετήσουν τα τραπέζια, στις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας. Ο Πάνος Ιωαννίδης , μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο σημείωσε πως ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου μειώνεται σημαντικά σύμφωνα με τα νέα μέτρα.

Ο διακεκριμένος σεφ τόνισε επίσης πως υπάρχουν πολλές νέες επιχειρήσεις που δεν έχουν κάνει απόσβεση ακόμη, οπότε θα είναι δυσκολότερο για αυτές, αφού οι πελάτες μειώνονται και πολλοί επιχειρηματίες δε θέλουν να μετακινήσουν το κόστος που θα προκύψει στους καταναλωτές.

«Τα μικρά μαγαζιά που βρίσκονται στο κέντρο θα πληγούν περισσότερο, διότι μειώνονται τα κουβέρ. Ιδανικά δε θα θέλαμε να ρίξουμε στο ελάχιστο την ποιότητα, ιδανικά δε θα θέλαμε να απολύσουμε κανέναν υπάλληλο και σίγουρα να μην μετακυλήσουμε το κόστος που θα έχουμε. Η γαστρονομία, ο τουρισμός είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο που έχουμε, το καλύτερο προϊόν που έχουμε να προσφέρουμε και να πάρουμε από αυτό έσοδα», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Ιωαννίδης.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου