Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Mega: Μεγάλο πάρτι απόψε παρέα με τις Μέλισσες

Με πολύ χιούμορ ξεκίνησε το γύρισμα της εκπομπής ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 11 το βράδυ στο MEGA, με τους τρεις μουσικούς του συγκροτήματος να διεκδικούν ο καθένας για λογαριασμό του τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή.

O frontmanτου συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας έβαλε φυσικά…τάξη αφού δεν άργησε μετά τις πρώτες ατάκες και τα πειράγματα να πάρει το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του δημοφιλούς γκρουπ.

Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει αλλά και μοναδικά κλασσικά κομμάτια σε ντουέτα με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή, τον κορυφαίο Θέμη Αδαμαντίδη και τον βαθιά αισθαντικό Δημήτρη Μπάση. Και φυσικά, ο Θανάσης Βασιλόπουλος σε εκπληκτικά σόλο με το κλαρίνο του.

Ένα κεφάτο πάρτι θα ξεκινήσει απόψε στις 11 στο MEGA με καλεσμένους όλους μας.  Για να γίνουμε άλλη μια φορά μια μεγάλη παρέα στο μεγάλο κανάλι.

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φίλες και φίλοι, την Παρασκευή στις 11 το βράδυ στο Mega έχουμε party και είστε όλοι καλεσμένοι. Στην παρέα μας στο στούντιο η Καίτη Γαρμπή, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος και μέσω συνδέσεων η Rita Wilson και ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας. Σας περιμένουμε ? @melisses_official @megatvcom @kaitigarbi @themisadamantidis @dimitrismpasis @thanassisvassilopoulos @ritawilson @eleftherios_petrounias #spitimetismelisses #mega #melisses #party @panik_entertainment_group

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras) στις

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου