Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

Μειωμένη κατά 40% ήταν η διαφημιστική δαπάνη για τους τηλεοπτικούς σταθμού τον μήνα Απρίλιο

 

 

Μαζί με τον έμπειρο Βασίλη Αδαμόπουλο, στα μικρόφωνα του ραδιοφώνου του «Πρώτου Θέματος» θα βρίσκεται ο Γιάννης Μακρυγιάννης.

 

 

Πρόταση για μηδενικό ΦΠΑ στις εφημερίδες επεξεργάζεται εσχάτως η κυβέρνηση, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει

 

 

Είδηση έγινε το σχόλιο της στήλης σχετικά με την παρουσία της Επιθεώρησης Εργασίας στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών». Από κεκτημένη ταχύτητα παραβλέψαμε να ζητήσουμε άδεια από την καλή εφημερίδα. Βλέπετε, όταν κάποιος αποφασίζει να γράψει οτιδήποτε για το συγκεκριμένο έντυπο οφείλει να ζητάει άδεια.

 

Ενοχλούνται (λέει) τα μέλη της Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών από τα επικριτικά σχόλια της στήλης. Προφανώς, θα προτιμούσαν το λιβάνισμα. Ωστόσο δεν το συνηθίζουμε σε αυτόν τον ιερό οίκο…

 

Συνεχίζεται και τον Μάιο η ελεύθερη μετάδοση επιλεγμένων ντοκιμαντέρ και εκπομπών του Cosmote History HD, με θεματολογία από την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, μέσα από το επίσημο κανάλι της Cosmote TV στο YouTube.

 

Ενδιαφέρον για την απόκτηση ραδιοφωνικής συχνότητας εκδηλώνει πασίγνωστος (πολύ ισχυρός) επιχειρηματίας.

 

 

Οι νέες ανάγκες έρχονται σε πρώτο πλάνο στην ιστοσελίδα ZoumeAllios.gr, η οποία, µε την αξιοπιστία του portfolio Μέσων της DPG, προσφέρει περιεχόµενο µε στόχο να δούµε τη νέα πραγµατικότητα µε πιο αισιόδοξη µατιά.

 

Επιστρέφει με νέα επεισόδια το «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο, αφού τα γυρίσματα ξεκινούν πάλι, φυσικά με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Στον αντίποδα, σταματά το «Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς η εκπομπή κλείνει τον κύκλο της με το πέρας της καραντίνας.

 

Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας Μετά» στον Alpha, σε περίπου 20 μέρες, ενώ μέσα στο Μαϊο θα δούμε νέα επεισόδια.

 

Συνεχίζεται και τον µήνα Μάιο η ελεύθερη µετάδοση επιλεγµένων ντοκιµαντέρ και εκποµπών του COSMOTE HISTORY HD, µε θεµατολογία γύρω από την ελληνική ιστορία
και πολιτισµό, µέσα από το επίσηµο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου