Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Λευτέρης Αρβανίτης ανέλαβε την καυτή πατάτα των ΣΥΡΙΖΑϊκών ΜΜΕ

Για τις λύσεις που αναζητούν στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν έρθει τα Μ.Μ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, διαβάσαμε στο Secret των Παραπολιτικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος είχε διατελέσει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ανέλαβε το  δύσκολο έργο της οικονομικής εξυγίανσης των Μέσων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Όπως είχε προαναγγείλει η στήλη πριν από λίγο καιρό, ο δημοσιογράφος Λευτέρης Αρβανίτης (είχε διατελέσει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ) ανέλαβε το εκ προοιμίου δύσκολο έργο της οικονομικής εξυγίανσης των Μέσων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διά της ουσιαστικής ενοποίησης της λειτουργίας τους.

 

 

Ο Λ. Αρβανίτης πήρε ρόλο γενικού διευθυντή τόσο στην «Αυγή» όσο και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», έχοντας ως άμεσο συνεργάτη του τον Μάρκο Βογιατζόγλου (πρώην εντεταλμένο σύμβουλο Νέων Μέσων της ΕΡΤ – φωτ. κέντρο), ο οποίος θα ηγηθεί μιας μικρής ομάδας στελεχών, που θα «τρέξει» τη διαδικασία του ψηφιακού
μετασχηματισμού των ΜΜΕ της Κουμουνδούρου.

 

 

Φυσικά, ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τον νέο επικεφαλής και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν είναι  η εξεύρεση των απαραίτητων κεφαλαίων, προκειμένου η «Αυγή» και το κομματικό ραδιόφωνο να καταστούν
μακροπρόθεσμα βιώσιμα, αλλά και να ξεπεραστούν οι καθημερινές πλέον αντιδράσεις των εργαζομένων, που σε κάθε ευκαιρία απειλούν με απεργιακές κινητοποιήσεις.

 

 

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αξιωματική αντιπολίτευση και εξέλιπαν οι κρατικές διαφημίσεις, κάθε προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης έχει πέσει στο κενό. Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τις επαφές που έγιναν -και συνεχίζονται- με την πλευρά συγκεκριμένων επιχειρηματικών κύκλων.

 

 

Δεν είναι τυχαίο ότι η δυστοκία στις σχετικές συζητήσεις οδήγησε, εκτός των άλλων, σε ματαίωση των σχεδίων για μετατροπή του Kontra σε ΣΥΡΙΖΑ ΤV. Με τα σημερινά δεδομένα, το τηλεοπτικό εγχείρημα της Κουμουνδούρου έχει τύχη μόνο αν λανσαριστεί μέσω του e-syriza ενόψει συνεδρίου και, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, έχουν υπάρξει ήδη κάποιες διεργασίες σε φιλολογικό επίπεδο, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι για να στεγάσουν τις προσπάθειες για το διαδικτυακό κανάλι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

 

Αν βεβαίως συντρέξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις από τεχνικής άποψης. Για τον λόγο αυτόν, έχει ζητηθεί και η συνδρομή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, ο οποίος έχει προχωρήσει σε αντίστοιχα projects μέσω του tvxs.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου