Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αλλαγή πλεύσης της Κουμουνδούρου: Καλοπιάνουν τα ΜΜΕ-Τέλος στις κόντρες

Στροφή στην τακτική που ακολουθούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια έναντι των ΜΜΕ κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Κουμουνδούρου, βλέποντας ότι η στοχοποίηση μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων δεν αποδίδει, αποφάσισε να κινηθεί σε μια πιο ρεαλιστική λογική.

 

 

Σε πρώτη φάση, επιδιώκεται η βελτίωση των σχέσεων με την πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης και η ομαλοποίησή τους. Ουκ ολίγα στελέχη του κόμματος χρεώνουν προσωπικά στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί λόγω και της συγκρουσιακής λογικής που επικρατούσε απέναντι σε όποιο Μέσο δεν ήταν πλήρως εναρμονισμένο με τη γραμμή της Κουμουνδούρου.

 

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συγκροτήσει ένα επιτελείο με δημοσιογράφους και έμπειρα στελέχη της επικοινωνίας, τα οποία σε συνεννόηση με το γραφείο Τύπου του κόμματος υπό τον Αλέξη Χαρίτση  θα αναλάβουν την προώθηση και προβολή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ομάδα αυτή θα μετέχουν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Παναγιώτου, ο Νίκος Ανδριόπουλος, ο Ανδρέας Μπελεγρής κ.ά.

 

 

Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν οι πληροφορίες για ενίσχυση του γραφείου Τύπου του κόμματος με την προσθήκη δημοσιογράφου στη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου. Ενα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό της έμπειρης δημοσιογράφου Βούλας Κεχαγιά.

 

 

 

Φυσικά, την υψηλή εποπτεία όλων αυτών των διεργασιών έχει αναλάβει εργολαβικά ο εξ απορρήτων συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Θανάσης Καρτερός, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι εκείνος που επιχειρεί για λογαριασμό του πρώην πρωθυπουργού τα ανοίγματα σε σειρά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που βρίσκονταν παραδοσιακά σε αντιπαράθεση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου