Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ενοχλήθηκαν οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ ενοχλήθηκαν επειδή στην τελευταία στάση εργασίας που πραγματοποίησε η ΕΣΗΕΑ ζητήθηκαν στοιχεία από τη διοίκηση για τους συμμετέχοντες σε αυτήν, ώστε να περικοπούν αποδοχές, όπως προβλέπεται από τον νόμο.

 

 

Μόλις αυτό έγινε γνωστό, άρχισαν οι φασαρίες για «φακελώματα» και άλλα τινά. Βέβαια, από τα έγγραφα που διακινήθηκαν διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχει άλλη φορά που η διοίκηση της ΕΡΤ να περιέκοψε αποδοχές από στάση εργασίας.

 

 

Δηλαδή πραγματοποιείται μια κινητοποίηση, αλλά ο εργοδότης συνεχίζει να πληρώνει και ουσιαστικά την επιδοτεί. Με τα λεφτά των πολιτών βέβαια, που πληρώνουν το ανταποδοτικό τέλος. Πάντως, στην ΕΡΤ δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρατράγουδα με τις απεργίες, καθώς στο παρελθόν έχουν προκύψει θέματα με ανάλογες κινητοποιήσεις, όπου εκ των υστέρων οι μάχιμοι συνδικαλιστές δήλωναν ασθένεια ή έβαζαν κανονικές άδειες.

 

 

Ετσι εμφανίζονταν να απεργούν, τα Μέσα της ΕΡΤ δεν λειτουργούσαν, αλλά οι αποδοχές πληρώνονταν κανονικά. Αυτό θα πει συνδικαλισμός εκ του ασφαλούς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00