Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ACTION24: Ισχυρός μετοχικός συμπαίκτης

Στην μεταβίβαση ενός μεγάλου ποσοστού της ιδιοκτήτριας εταιρείας του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 φαίνεται ότι προχώρησε ο έμπειρος επί των τηλεοπτικών επιχειρήσεων Διονύσης Παναγιωτάκης . Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, το σχετικό deal ολοκληρώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα και προβλέπει πολυεπίπεδη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

 

 

Αν και δύσκολα μπορεί να επιβεβαιωθεί, η εικόνα που υπάρχει στην πιάτσα θέλει τους νέους μετόχους του Action24 να έχουν αποκτήσει ποσοστό που προσεγγίζει το 50%. Πρόκειται για δύο επιτυχημένους επιχειρηματίες, που εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθούν κοινή πορεία στις δραστηριότητές τους στο πεδίο των media. Ο ένας εξ αυτών διατηρεί διαχρονικά και στενή φιλική σχέση με τον Διονύση Παναγιωτάκη, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του deal, αφού ο ιδιοκτήτης του Action 24 αναζητούσε περισσότερο αξιόπιστο συνεργάτη παρά
συνεταίρο.

 

 

Οπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τον καλό περιφερειακό σταθμό, ενώ παράλληλα προεξοφλεί και την «κάθοδο» του νέου επιχειρηματικού σχήματος στον διαγωνισμό είτε για τις θεματικές είτε για τις περιφερειακές άδειες. Από εκεί και πέρα και ανεξάρτητα από τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα η ιδιοκτησία του Action 24 προσπαθεί να ενισχύσει και τον ενημερωτικό χαρακτήρα του καναλιού.

 

 

 

Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται η προσθήκη του Γιώργου Τράγκα στο πρόγραμμα του καναλιού, όπως και η συνεργασία με την ομάδα του επιτυχημένου οικονομικού site bankingnews.gr του Πέτρου Λεωτσάκου. Ο τελευταίος, πέραν της καθημερινής εκπομπής, αναμένεται να διαδραματίσει και ευρύτερο ρόλο στο κανάλι, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα. Συγκεκριμένα και με δεδομένες τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί τόσο με τις τράπεζες όσο και με την επιχειρηματική κοινότητα, εκ των πραγμάτων αποτελεί ένα δυνατό asset και για το εμπορικό του Action 24.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00