Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σε πανικό ο Φιλιππάκης απαντά με δισέλιδο στον Μιωνή

Μήνυση για την σύσταση συμμορίας καταθέτει ο Ελληνοισραιλινός επιχειρηματίας

 

Οι πληροφορίες που θέλουν τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή να προσέρχεται στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής (σ.σ. την Τετάρτη) και να καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα εκβιασμού από τέως υφυπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα, έχουν προκαλέσει πανικό στους άμεσα εμπλεκόμενους. Αυτό φαίνεται από τις δημόσιες δηλώσεις που κάνει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος έχοντας αντιληφθεί την δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει, προσπαθεί να στείλει διάφορα μηνύματα, έχοντας ως στόχο να φοβίσει τους «διώκτες» του.

 

 

Ωστόσο οι μόνες εφημερίδες που παρακολουθούν πλέον τα παραληρήματα του Μίμη, είναι η «Δημοκρατία» του Ιωάννη Φιλιππάκη και η Kontra News του Ανδρέα Κουρή. Πέραν από τον κ. Παπαγγελόπουλο, η προαναγγελία της κατάθεσης Μιωνή, έχει προκαλέσει (κανονικό) πανικό και στον στενό φίλο του πρώην υπουργού, τον εκδότη κ. Φιλιππάκη. Και αυτό φαίνεται από το σημερινό φύλλο της «Δημοκρατίας», όπου η εφημερίδα καταβάλει προσπάθεια να πείσει για την αναξιοπιστία του κ. Μιωνή.

 

 

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πλέον ο κ. Φιλιππάκης, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη, που όπως εκτιμούν πολύπειροι νομικοί, μπορεί να τον οδηγήσει στο εδώλιο του δικαστηρίου, την ίδια στιγμή ο κ. Παπαγγελόουλος, θα δικάζεται από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο. Πριν από την κατάθεση της Τετάρτης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μιωνής, θα καταθέσει μήνυση, καταγγέλλοντας την συγκρότηση «οργάνωσης», στην οποία μετείχαν οι Δ. Παπαγγελόπουλος, Ι. Φιλιππάκης, Αλέξανδρος Τάρκας και Γιάννα Παπαδάκου. Η εξέλιξη αυτή έχει πανικοβάλει τον εκδότη της «Δημοκρατίας», κάτι που ενδείκνυται σε τόσο σοβαρά θέματα.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου