Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Το “τρικ” με τους εργαζόμενους στην “Εφ.Συν”, η Σάσα και η μαγείρισσα του Open

Ωραία κόλπα στην εφημερίδα των Συντακτών. Χρωστάνε μισθούς στους συντάκτες και τους ζήτησαν χαρτί ότι δέχονται να κεφαλαιοποιηθεί το χρέος ώστε να εξαφανίσουν τις οφειλές και να μπορέσουν να μπουν στο πρόγραμμα ενίσχυσης των ημερήσιων εφημερίδων πανελλαδικής κυκλοφορίας. Βέβαια οι οφειλές προς τους εργαζόμενους δεν είναι οι μόνες καθώς υπάρχουν και στα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία. Εκεί είναι ρυθμισμένες αλλά το ερώτημα είναι αν υπάρχει βιώσιμη εξυπηρέτηση.

 

 

Συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό One αναμένεται να ξεκινήσει η Κατερίνα Ζάννη, η οποία θήτευσε επι χρόνια στο γραφείο Τύπου του Mega.

 

 

Κάποιοι εισηγούνται στον Ιβάν Σαββίδη να δώσει τα ηνία της Dimera στον Βασίλη Παπαθεοδώρου του SDNA, που ως γνωστόν ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των Μέσων του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

 

 

Για να ξέρετε η Μαρία Εκματζίογλου θα μαγειρεύει και θα ταξιδεύει στο Open του Ιβάν.

 

 

Η τηλεοπτική σεζόν 2019-20 ξεκινά στην COSMOTE TV και περιλαμβάνει τη συνέχεια παγκόσμιων επιτυχιών (Mr. Robot, My Brilliant Friend, The Young Pope), νέες πολυαναμενόμενες σειρές όπως το Catherine the Great με την Έλεν Μίρεν, καθώς και την πρωτότυπη παραγωγή της COSMOTE TV στην κατηγορία της κωμωδίας και του stand-up comedy, Βραδινές Ιστορίες.

 

 

Βραδινή εβδομαδιαία εκπομπή θα παρουσιάζει η «δικιά» μας, Σάσα Σταμάτη στο τηλεοπτικό σταθμό One.

 

 

Κάθε Δευτέρα, στις 23.30, η “Δίκη στο Open”, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, που αποδέχθηκε πρόταση του ιδιοκτήτη του καναλιού Ιβάν Σαββίδη.. 

 

 

Ο Όμιλος της 24MEDIA ως premium media partner της Active Media Group στηρίζει για άλλη μια χρονιά τα κορυφαία events αθλητικού τουρισμού, “Navarino Challenge” και “Santorini Experience”, με τα brands του ομίλου News 24/7, Huffpost Greece, Sport24, Contra, Oneman, Ladylike και Sport24 Radio 103,3.

 

Σε αδιέξοδο οδηγείται ο όμιλος Φιλιππάκη, αν δεν καταφέρει να ενταχθεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Κατά τ’ άλλα ο εκδότης της «Δημοκρατίας» παρέχει επιχειρηματικές συμβουλές προς τον υπόλοιπο κλάδο.

 

 

Το allyou.gr το γυναικείο site της Brainfood Media για τα γενέθλια των 5 χρόνων του, ξανασχεδιάστηκε από την αρχή, με όλα τα σύγχρονα εργαλεία. Την ανασχεδίαση και το web development του allyou ανέλαβε η ίδια η Brainfood Media, που από τον Οκτώβρη αναμένεται να παρουσιάσει στις ιστοσελίδες του site νέες τεχνολογίες αποκλειστικά για το allyou.gr, με ειδικούς οδηγούς και micro-sites.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου