Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μπακογιάννη για «Δημοκρατία» του Φιλιππάκη: Πλαγιοκοπεί τη ΝΔ από δεξιά με fake news

«Μια ιστορική αναφορά της περιόδου του 2015 έκανα» ανέφερε στα Παραπολιτικά 90,1 η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τον ντόρο γύρω από την τηλεοπτική της συνέντευξή στο Action24 και τον Δημήτρη Τάκη.

 

 

Τότε ο κύριος Τσίπρας είχε χάσει την Κοινοβουλευτική του πλειοψηφία, ετοιμαζόταν για έξοδο από το ευρώ και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ασχολιόταν με το Νομισματοκοπείο. Ήταν το πιο δραματικό καλοκαίρι που μπορώ να σκεφτώ. Σε αυτές τις συγκυρίες αναφέρθηκα…» απάντησε η κ Μπακογιάννη μιλώντας στον Παναγιώτη Τζένο δίνοντας τέλος στις φήμες περί οποιασδήποτε πρότασης περί συγκυβέρνησης της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συμπλήρωσε πως «Σήμερα περίπτωση συνασπισμού δεν υπάρχει»

 

 

«Θυμίζω πως εκείνη την εποχή δεν υπήρχε κυβέρνηση και ο Τσίπρας έλεγε ότι δεν θα πάει σε εκλογές. Φυσικά και όλα τα ενδεχόμενα ηταν στο τραπέζι. Σήμερα όμως δεν υπάρχει καμία απολύτως τέτοια περίπτωση»

 

 

Όσο για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που κάνει λόγο για την πρόταση του ανεξάτητου ευρωβουλευτή Νότη Μαριά για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων η βουλευτής της ΝΔ ανάντησε: «Η εφημερίδα Δημοκρατία κάνει τη γνωστη προβοκάτσια για πλαγιοκοπήσει τη Νέα Δημοκρατία από τα δεξία. Όσο για το ψήφισμα του κ Μαριά είναι απλώς ένα επικοινωνιακό τέχνασμα για να βγει στη δημοσιότητα» και συμπλήρωσε: «Από τις 3 Μαρτίου του 2015 το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, που σήμερα η εφημερίδα Δημοκρατία βρίζει και οι Έλληνες ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχαν ζητήσει αυτό το ψήφισμα».

 

 

«Όταν θέλεις να κάνεις ένα ψήφισμα ενημερώνεις πρώτα τους Έλληνες ευρωβουλευτες για να πάρεις την απάντηση πως αυτό υπάρχει ως αίτημα από το 2015» «Είναι ντροπή να λέγεται αυτό το πράγμα. Το Ευρωπαικό Λαικο κόμμα ήταν αυτό που ξεκίνησε αυτή τη ιστορία»

 

 

Τέλος η πρώην βουλευτής της Ν’εας Δημοκρατίας μίλησε και για τα υποτιθέμενα εσωκομματικά προβλήματα της ΝΔ λέγοντας: «Ο φουκαράς ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να πείσει πως υπάρχει εσωκομματικό ζήτημα στη ΝΔ. Εγώ που έχω ζήσει τόσα χρόνια τη ΝΔ εύχομαι στον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει πάντα τα εσωκομματικά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα, δηλαδή μηδεν.

 

 

Υπάρχουν διαφορετικοί τόνοι, ναι, είμαστε ένα μεγάλο πολυσυλλεκτικό κόμμα, άλλστε δεν επιχειρηματολογούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο αλλά διαφορετική γραμμή δεν υπάρχει. Κανείς από τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει που να θέλει να συγκυβερνήσει η ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν υπάρχει αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ που να τους βγαίνει, είναι απίστευτο αυτό. Πάνε να κάνουν τη μεγάλη κεντροαριστερά, τους προκύπτει ότι τελικά παίρνουν μόνο κάτι υπολείμματα. Πάνε στα χρέη των κομμάτων ξεχνάνε ότι δύο γενικοί γραμματείς του ΠΑΣΟΚ που διαχειριστήκαν αυτά τα χρέη είναι η μια υπουργός και ο άλλος «θεός» , την κ Ξενογιαννακοπούλου και Ραγκούση.
Πάνε στο σκάνδαλο NOVARTIS ο ένας μετά τον άλλον μπαίνουν οι φάκελοι στο αρχείο, πάει και αυτό. Έχουν το πρόβλημα Πετσίτη το οποίο ξέρουν πως δεν θα κλείσει τόσο εύκολα…»

 

 

Όσο για την «αθώωση του Πετσίτη από τον κο Παπαγγελόπουλου» από το βήμα της Βουλής απάντησε πως η ειδικότητά του είναι ακριβώς αυτή λέγοντας πως ο κ Παπαγγελόπουλος ειδικεύεται. Βγάζει πόρισμα για τη NOVARTIS, πως είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού κράτους και μετά του σκάει στα χέρια. Λέει για τον κ Πετσίτη ότι είναι πέτσινα βγάζει απόφαση πριν από τη Δικαιοσύνη. Κοντός ψαλμός αλληλούια…»

 

 

 

«Ευτυχώς η Δικαιοσύνη λειτουργει ανεξάρτητα» ανέφερε κλείνοντας η ΝΤΟΡΑ Μπακογιαννη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00