Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γιώργος Λιάγκας: «Πληρωμένη» απάντηση στον Μουτσινά για το δεινόσαυρος (Βίντεο)

Έναν ιδιότυπο διάλογο από τον αέρα των εκπομπών τους έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Λιάγκας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι μιλάει στο γιο του για τα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας μια κίνηση που όπως φάνηκε δεν βρίσκει σύμφωνο τον Νίκο Μουτσινά.

 

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στον Γιώγο Λιάγκα

«Τώρα εδώ δεν ξέρω τι να πω… Τι ηλικία έχει ο γιος του; 11. Δεν είμαι και γονιός, οπότε δε μπορώ να πω και πολλά. Υπάρχουν θεματολογίες, δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα αυτά το παιδάκι. Μπορεί να του μιλήσει για τους δεινόσαυρους» ανέφερε ο παρουσιαστής στην χθεσινή εκπομπή του και όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Λιάγκας δεν το άφησε ασχολίαστο.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Νίκο Μουτσινά

«Προσέξτε να δείτε! Επειδή ο Μουτσινάς είναι κωμωδός, και επειδή συνηθίζεται να τα συγχωρούμε όλα και ό,τι κι αν λέει να το θεωρούμε χιούμορ. Οκ! Ο καθένας το παίρνει όπως θέλει. Τώρα υπάρχουν δύο ειδών τρόποι να απαντήσεις: ο ένας είναι ο χιουμοριστικός. Βγαίνει συνέχεια και με λέει δεινόσαυρο, θέλοντας να πει ότι είναι πολύ μεγάλος για να κάνω τηλεόραση. Πίστεψέ με, δεν είμαι. Είμαι πολύ μικρός σε σχέση με άλλους. Αν με έχει βαρεθεί ο ίδιος, δεν τον υποχρεώνει κανείς να με βλέπει.

Θέλω να του πω, δε, ότι ο δεινόσαυρος απαντώντας ως κωμωδός με χιούμορ είναι το πιο δημοφιλές ζώο που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον πλανήτη. Άρα καλό είναι να είμαστε δεινόσαυροι, να μας αγαπάνε και να μας θέλουν τόσο ακόμα και μετά τον θάνατό μας και την εξαφάνισή μας. Εύχομαι στον Νίκο που δεν είναι πατέρας και του εύχομαι να γίνει άμα θέλει, επειδή έχει αγωνίες για το τι συζητάω εγώ με τα παιδιά μου και για το που θα πάω, να τον καθησυχάσω σήμερα, λέγοντάς του ότι όταν πρόσφατα πήγα με τα παιδιά μου στο Λονδίνο, πήγαμε σε μία καταπληκτική έκθεση με δεινοσαύρους. Μιλάμε και για δεινοσαύρους».

Άλλο σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε γενικότερα, και ως συνέχεια όλων όσων προείπε:
«Επειδή κάποια στιγμή μπερδευόμαστε οι άνθρωποι στην πορεία μας. Και δεν το λέω για τον Μουτσινά. Είναι άλλο πράγμα το χιούμορ και η σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00