Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του

Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε;»

Τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor Αll Star επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης ο personal trainer επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο για να αναμετρηθεί με τους καλύτερους και πιο δυνατούς παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι.

Ο ίδιος, μέσα από το κανάλι του φίλου του Φίλιππου Ιωάννου (Fipster) στο YouTube αποκάλυψε πως θα τον δούμε στον νέο κύκλο του Survivor και μάλιστα υποσχέθηκε πως αν πάει στον τελικό επιστρέφοντας θα κάνει ένα Q&A για να βγάλει στο φόρα όσα δεν θα δείξει η κάμερα.

Είπε συγκεκριμένα: «Εσείς που μας βλέπετε τον Φίλιππο, ρίξτε μία ψήφο και για μένα όταν είμαι Survivor. Ξέρετε εσείς. Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε; Θέλω να με ψηφίσετε. Το προετοιμάζουμε λίγο – λίγο. Αν πάω τελικό και κερδίσω, θα κάνω ένα Q&A να πω όλα τα κουτσομπολιά που δεν είδατε στην κάμερα. Μπορώ να πω ότι έγινε στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ τα διαδικαστικά. Εάν είναι κάτι για κράξιμο, θα κράξω. Από τώρα μέχρι τον Ιούλιο θα το λες σε κάθε βίντεο. Θέλω μόνο μια ψήφο αν πάω τελικό… θα παίξουμε για να κερδίσουμε, σκεφτόμαστε θετικά».

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του μετά το 10:30

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου