Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Asia Express: Τα ζευγάρια αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν την απευθείας πρόκριση στην εβδομάδα τελικού

Αυτή την εβδομάδα τα 4 ζευγάρια συγκεντρώνουν τυχερά κοκοράκια και αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν την απευθείας πρόκριση στην εβδομάδα τελικού τού Asia Express.

Την πρόκριση θα κερδίσει το ζευγάρι που θα φτάσει στον τερματισμό του επεισοδίου σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις και θα έχει στην κατοχή του τα περισσότερα τυχερά κοκοράκια.

Για να πετύχουν τον στόχο τους, τα ζευγάρια πρέπει να συνεχίσουν να μαζεύουν κοκοράκια και ν’ ανταπεξέλθουν σε δύο νέες αποστολές. Θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους στο παραδοσιακό παιδικό παιχνίδι «πιάσε την ουρά του φιδιού» και θα συλλέξουν μία αρκετά μεγάλη ποσότητα γρύλων!

Δείτε το τρέιλερ:

 

Οι δύο πιο γρήγοροι θα διαγωνιστούν σε ένα «γαστρονομικό» παιχνίδι επάθλου και ο καλύτερος chef θα κερδίσει τα μενταγιόν αξίας 2.500 ευρώ.

Και για το τέλος τούς περιμένει μία έκπληξη! Θα δοκιμάσουν τα παραδοσιακά, αλλά καθόλου εύγευστα, αβγά ballut.

ΖΕΝΕΒΙΕΒ_ΜΑΖΑΡΙ__2_

Ο Χρήστος και ο Παύλος, παρότι στο προηγούμενο επεισόδιο τερμάτισαν πρώτοι και κέρδισαν 2 επιπλέον κοκοράκια, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν σε αριθμό τον Fipster με τον Κωνσταντίνο.

Στην τελευταία θέση βρέθηκαν, μετά την απόφασή τους να διακόψουν προσωρινά το race, ο Γιάννης και ο Λευτέρης, μία θέση που τους έδωσε και το μειονέκτημα, ένα μεγάλο jackfruit.

Ποια ζευγάρια θα ολοκληρώσουν το race στις δύο πρώτες θέσεις; Και ποιο από τα δύο θα έχει μαζέψει τα περισσότερα τυχερά κοκοράκια; Αυτό θα είναι το ζευγάρι που θα κερδίσει την απευθείας πρόκριση στην τελευταία εβδομάδα τού Asia Express.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου