Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

J2US: Αποχώρησαν Dj Pitsi και Στέφανος Πιτσίνιαγκας – Τα νέα δεδομένα και οι αναθέσεις

Ανατρεπτικά acts και εντυπωσιακές εμφανίσεις έκρυβε ακόμα ένα J2US το οποίο επέστρεψε και αυτό το Σαββατόβραδο μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι μαζί με τους επαγγελματίες παρτενέρ τους προσπάθησαν να δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή στο λαμπερό μουσικό σόου.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από την κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Σταμάτη Φασουλή, Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου, βρέθηκαν ο Ιωάννης Μελισσανίδης με την Μελίνα Μακρή, ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα, ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα και η Ναταλί Κάκκαβα με τον Κώστα Αγέρη ενώ στην τελευταία θέση του πίνακα ήταν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ωστόσο, η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ανήκε χωρίς αμφιβολία στον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα, οι οποίοι εμφανίστηκαν στη σκηνή του μουσικού show ερμηνεύοντας το “Θα εκραγώ” του Αντώνη Βαρδή.

Πέρα από τις φωνητικές τους ικανότητες όμως, αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η σκηνική τους παρουσία και η μεταμόρφωση της Λόλας σε Αντώνη Παπαηλία, καθώς ο performer κατά τη διάρκεια του τραγουδιού έβγαλε την περούκα του και το κραγιόν από τα χείλη του τραγουδώντας με νόημα “έχω τόσο κουραστεί να μοιράζομαι και μετά να την πληρώνω εγώ. Σε έναν κόσμο εχθρικό κομματιάζομαι για τους άλλους πάντα αιμορραγώ, θα εκραγώ”, στέλνοντας το δικό του μήνυμα υπέρ της αποδοχής στη διαφορετικότητα προς πάσα κατεύθυνση.

Το 8ο live του J2US ολοκληρώθηκε με μία αποχώρηση, με τα ζευγάρια να μένουν μόλις 9 πλέον, από τα 16 που ξεκίνησαν, για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση του φιλανθρωπικού διαγωνισμού. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε το ζευγάρι που του άρεσε περισσότερο και ως εκ τούτου, ένα ήταν εκείνο που είχε τις λιγότερες ψήφους.

Ο Νίκος Κοκλώνης, όπως πάντα, τους κάλεσε όλους στη σκηνή και ανακοίνωσε ότι αυτοί που αποχαιρετούν το J2US είναι οι Dj Pitsi και Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Αναλυτικά οι αναθέσεις των τραγουδιών για το 9ο live

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, τα ζευγάρια θα τραγουδήσουν δύο τραγούδια και όχι ένα, όπως έκαναν μέχρι τώρα.

Το πρώτο θα είναι αυτό που του ανέθεσε η παραγωγή και το δεύτερο θα το επιλέξουν μόνοι τους.

Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα: Μίλα μου

Dj Pitsi – Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Σήμερα

Ναταλί Κάκκαβα – Κώστας Αγέρης: Ανήκω σε μένα

Μπέσυ Αργυράκη – Τόλης Παπαδημητρίου: Πειράζει που είσα μεγάλη φίρμα

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή – Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Απαγορεύεται να σ’ αγαπάω

Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου: Καλύτερα μαζί σου και τρελός

Ιωάννης Μελισσανίδης – Μελίνα Μακρή: Αγωνία με λαχτάρα

Πάνος Τριανταφύλλου- Φωτεινή Δάρρα: Δεν θα διαγωνιστούν λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πάνου
Mατίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Αφου σε βρήκα δεν σ’ αφήνω

Παύλος Σταματόπουλος – Άντζελα Δημητρίου: Ξανά μανά

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00