Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του MasterChef

Μετράμε αντίστροφα για τη νέα σεζόν του πολύ δημοφιλούς τηλεοπτικού project, καθώς η προβολή του αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μπορεί να μην έχουμε μπει ακόμα στον Δεκέμβριο, αλλά το Star έχει «ζεστάνει τις μηχανές» του και βρίσκεται σε ρυθμό εντατικών γυρισμάτων, για την 7η σεζόν του πιο επιτυχημένου project της ελληνικής τηλεόρασης, το οποίο αναμένεται ξανά να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό σκηνικό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής, αποτελεί παραδοσιακά «βαρόμετρο» όχι μόνο για το κανάλι της Κηφισιάς, αλλά και για τον ανταγωνισμό.

Είναι η εκπομπή σημείο αναφοράς με την οποία όλοι καλούνται να συγκριθούν, να «αναμετρηθούν» και πολλές φορές να προσαρμόσουν ανάλογα το πρόγραμμά τους.

Μεγάλη δύναμή του, οι δημοφιλείς κριτές τους, Σωτήρης ΚοντιζάςΠάνος ΙωαννίδηςΛεωνίδας Κουτσόπουλος. Όλοι τους γνωρίζουν και όλοι τους αγαπούν, τον καθένα για το προσωπικό του, ξεχωριστό στυλ και τη δική του μαγειρική φιλοσοφία. Πρόσωπα ιδιαίτερα δημοφιλή, καταξιωμένοι chefs, με σημαντική επαγγελματική πορεία, που αναδείχτηκαν τηλεοπτικά μέσα από τη στρατηγική του Star για ανάδειξη νέων προσώπων και ξεχώρισαν αμέσως, τόσο για τη μεταξύ τους «χημεία», όσο και για τις γνώσεις τους στη μαγειρική. Παράλληλα, κέρδισαν τη συμπάθεια του κοινού με το χιούμορ τους, την τηλεοπτική τους άνεση και αμεσότητα, τις ατάκες τους, την ευγένειά τους, την αμερόληπτη, αντικειμενική αξιολόγηση και τον σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάθε διαγωνιζόμενο.

Μια μεγάλη παραγωγή

Το επίπεδο της παραγωγής καθώς και η επένδυση για τη διασφάλιση του είναι σε ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ. Εκτός από το τεράστιο, κορυφαίων προδιαγραφών πλατό, θα υπάρχουν και φέτος εκπληκτικά, απίστευτα απαιτητικά γυρίσματα με εξωτερικές δοκιμασίες, σε προορισμούς έκπληξη τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Για το Star, το Masterchef αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος, κεντρικό μέρος της στρατηγικής του για παραγωγές υψηλών απαιτήσεων.

Είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο έχει χτίσει μακρόχρονη σχέση με τους τηλεθεατές και όσο αυτοί ανταποκρίνονται τόσο εκείνο θα ανανεώνεται, θα ανεβάζει τον πήχη, θα προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και θα αναδεικνύει ανερχόμενους chefs.

Κάθε χρόνο και καλύτερο

Στα 7 χρόνια του «θεσμού» MasterChef, έχουν συμμετάσχει ως καλεσμένοι, σπουδαίοι μάγειρες, Έλληνες και ξένοι, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν τιμηθεί με τις κορυφαίες διακρίσεις στον χώρο της γαστρονομίας. Αλλά έχει φιλοξενήσει και έχει φιλοξενηθεί από κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες όπως ο Έλληνας Επίτροπος στην Ε.Ε., οι Πρέσβεις Γαλλίας και Ιταλίας στην Ελλάδα, καθώς και από Οργανισμούς, Τοπικούς Φορείς και Φιλανθρωπικές Οργανώσεις.

Έχουν υπάρξει πολλές δοκιμασίες, με «πρωταγωνιστές» τα ελληνικά προϊόντα, έχουν γίνει ειδικά αφιερώματα στις τοπικές κουζίνες και στους τοπικούς παραγωγούς, τους οποίους το MasterChef βοήθησε να έρθουν στο προσκήνιο, και να γίνουν γνωστοί σε ένα ευρύτερο κοινό. Παράλληλα, υπήρξαν πολλές δοκιμασίες, με φιλανθρωπική δράση, με την εκπομπή να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται, προσφέροντας τρόφιμα, θαλπωρή, αλλά και την ζεστασιά της «κοινότητας» που τους ήταν τόσο απαραίτητη.
Φέτος, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν διαγωνισμό, χωρίς προηγούμενο. Με απίστευτες ποσότητες μαγειρικού ταλέντου, με συμμετέχοντες που έχουν από τις πρώτες audition αφήσει άφωνους τους κριτές με τις ικανότητες τους, με γαστρονομικές προκλήσεις, που όμοιες τους δεν έχουμε δει ποτέ ξανά στην ελληνική τηλεόραση! Και με μία παραγωγή, πανέτοιμη να κάνει τη διαφορά, μέσα από πρωτότυπες και διασκεδαστικές δοκιμασίες.

Υπενθυμίζεται ότι, το MasterChef αποτελεί ένα πολύ δυναμικό brand, με πολλά χρόνια επιτυχίας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Φιγουράρει στα πιο διαχρονικά και δημοφιλή format, παγκοσμίως, ενώ προβάλλεται πολλά χρόνια και με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες. Το STAR έχει τα δικαιώματα παραγωγής και προβολής για την Ελλάδα, και συμμετέχει στην παγκόσμια κοινότητα του Masterchef.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου