Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τέλος του μήνα η εφημερίδα του Μουλίνου

Προς τα τέλη του τρέχοντος μήνα φιλοδοξεί να έχει κρεμάσει στα περίπτερα την νέα καθημερινή εφημερίδα ο Χρίστος Μουλίνος, που ήδη έχει ολοκληρώσει την στελέχωσή της. Στις αρχές της βδομάδας με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, που ενέπλεκαν στο εγχείρημα γνωστό επιχειρηματία, είδαμε και την πρώτη ανακοίνωση, που έφερε και την υπογραφή του εκδότη, που είναι ο καθηγητής Στέλιος Συρμόγλου. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει ασχοληθεί με τις εκδόσεις, αφού εκτός από το «Εθνος», είχε νευραλγικό ρόλο και στην εφημερίδα «Απόφαση» που είχε εκδώσει  προ ετών ο Πάνος Καραγιάννης. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην πιάτσα το νέο  φύλλο, του οποίου ο σχεδιασμός έχει ήδη ολοκληρωθεί, δεν θα είναι αμιγώς πολιτικό. Αν κρίνουμε μάλιστα και από την επωνυμία της εταιρείας, κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για ένα Tabloite έντυπο, κατηγορία στην οποία έχει μακρά εμπειρία ο Μουλίνος.

Σε ότι αφορά τώρα την στελέχωση της νέας εφημερίδας, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι προέρχονται από τα Μέσα του Γιάννη Φιλιππάκη. Την διευθυντική ομάδα απαρτίζουν οι Ανδρέας Λιόσης (αρχισυντάκτης ύλης), Αμαλία Βεβελάκη (επικεφαλής ελεύθερου ρεπορτάζ) και Αντώνης Πρέκας, ο οποίος θα έχει κυρίως την εποπτεία του τηλεοπτικού. Σε επίπεδο τώρα συντακτών στο νέο εγχείρημα θα μετέχουν οι Βασω Παλαιου (δικαστικό) , ο Διονυσης Μαρινος και η Χριστινα Χρηστου  (καλλιτεχνικό) ,ο Θοδωρος Νταβελος (αθλητικού Φεντια Δημοπουλος (ρεπορταζ) η Αλεξια Κοσινα και Βικυ Δεμου (διεθνή) , πολύπειρη Τινα Μεσσαροπουλου (τηλεόραση) και  Αγγελος Σκορδας (ρεπορτάζ). Η εφημερίδα θα στηρίζεται κυρίως στην θεματολογία της, αφού δεν θα κυκλοφορεί με προσφορές. Σε πρώτη φάση οι συντελεστές του φύλλου, έχουν αποφασίσεινα μην προχωρήσουν στην έκδοση Κυριακάτικης έκδοσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συμβεί μελλοντικά. Τα γραφεία της εφημερίδας βρίσκονται στην οδό Μεσογείων και μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό το πιεστήριο που θα τυπωθεί

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member