Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Διαβάστε στα Παραπολιτικά: Βλέπουν εκλογές με την παλιά απογραφή στο Μαξίμου – Καμία αλλαγή στις έδρες

Σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Εδρες: Καμία αλλαγή

· Δύο σενάρια για την κατανομή των εδρών στην επικράτεια

· Πώς επηρεάζονται οι ημερομηνίες των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών
· Κλειδί η ερμηνεία του Συντάγματος
· Αρχές του 2023 θα ληφθεί η τελική απόφαση

· Τι θα συμβεί με τις αυτοδιοικητικές του φθινοπώρου

Φάκελος «Παιδεραστία στην Ελλάδα»

Ερχεται εθνικό σχέδιο για προστασία ανηλίκων
Τι λέει στα «Π» η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου

Διαβάστε επίσης:

Στο τραπέζι και η πρόταση για χημικό ευνουχισμό

Μιλούν οι πανεπιστημιακοί:
Αρτεμις Γιώτσα, Αθανάσιος Δουζένης και Μένη Μαλλιώρη

Διαβάστε στο Secret

Σε επίπεδα αυτοδυναμίας κινείται ο Μητσοτάκης
«Επιστράτευση» Παπασταύρου από τον πρωθυπουργό μετά τις κάλπες
Ο Καραμανλής αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος για το επόμενο Κοινοβούλιο

Επιτέλους εξελίξεις

Πρώτες αποφάσεις από την Ευρώπη για κοινή προμήθεια
Και ένας οδικός χάρτης ενεργειακών επιδοτήσεων

Νότης Μηταράκης, υπ. Μετανάστευσης & Ασύλου
«Υπάρχει πολιτικό παιχνίδι πίσω από το Μεταναστευτικό»

Αυτοψία των «Π» στο μεγαλύτερο επενδυτικό project
Μπήκαμε στο νέο Ελληνικό

Εμφύλιο στον ΣΥΡΙΖΑ
Μήνυμα ενότητας με αστερίσκους…

Ενώ μία καμπύλη προκαλεί ανησυχία στο ΠΑΣΟΚ

Ουκρανία
Συναγερμός για τη χρήση και πυρηνικών

Ο Σπύρος Λάτσης συστήνεται εκ νέου
Αγνωστες λεπτομέρειες για τον Ελληνα κροίσο

527
secret

Αυτό το Σάββατο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με τρεις μεγάλες προσφορές

Σαράντος Ι. Καργάκος, «Το Θαύμα των Ελλήνων», Μέρος Β’: Το έργο-ορόσημο του σπουδαίου ιστορικού

Με λόγο ευσύνοπτο, λιτό αλλά, όπως πάντα γλαφυρό, ο συγγραφέας κατορθώνει να καταγράψει την ιστορική περιπέτεια ενός κόσμου που η δράση του εκτάθηκε ως τα έσχατα όρια της κάποτε γνωστής οικουμένης και που έγινε, κατά τη φράση ξένου διανοητή, «ο κόσμος του κόσμου»! Το στολίδι της ανθρωπότητας.

Στόχος του συγγραφέα με το βιβλίο αυτό είναι η επανασύνδεση του σημερινού -πρωτίστως ελληνικού- κόσμου με τις αρχέγονες ρίζες του. Να μάθουν οι Έλληνες την καταγωγή τους, να μάθουν ότι έρχονται από πολύ μακριά κι ότι έχουν χρέος να πάνε ακόμη πιο μακριά, προς ένα καλύτερο μέλλον με περισσότερο φως.

Ο συγγραφέας, ως ιστορικός, έχει μια αγάπη για το παρελθόν αλλά και μια απέραντη νοσταλγία μέλλοντος. Αυτή τη νοσταλγία επιθυμεί κι επιζητεί να καλλιεργήσει στις ψυχές όλων μας με το βιβλίο αυτό, που δεν προσφέρεται ως αναπαυτήριο, αλλά ως εφαλτήριο για μεγαλύτερες εκτινάξεις.

Μαζί

Ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο, «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», από τα επίσημα αρχεία του ΓΕΣ, το Σάββατο 22.10 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

-«ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΑΙ TOY ΕΛΛΗΝΟ – ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (1940-1941), Η ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (1923 – 1940)», όπου περιγράφονται όλα τα στρατιωτικά και πολιτικά γεγονότα τα οποία προηγήθηκαν από την κήρυξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου.

-«Ο ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – (1940 – 1941), Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ», που αναφέρεται στην Ιταλική εισβολή στην Ελλάδα κατά το έτος 1940.

-«Ο ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – (1940 – 1941), Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΙΣ», ο οποίος τόμος εξιστορεί τα πολεμικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στις παραμεθόριες Ηπειρωτικές και Βορειοηπειρωτικές περιοχές κατά τη δεύτερη περίοδο του Ελληνο-Ιταλικού πολέμου 1940 – 1941.

-«Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ», που περιγράφει την τελευταία φάση των επιχειρήσεων που έγιναν σε ελεύθερο ελληνικό έδαφος: «Τη Μάχη της Κρήτης». Την εποχή κατά την οποία έγιναν τα εξιστορούμενα γεγονότα ο νικηφόρος στρατός του αλβανικού μετώπου δεν υπήρχε πλέον και ολόκληρη η Ηπειρωτική Ελλάδα είχε καταληφθεί από τους γερμανικά στρατεύματα.

Ακόμη,

STARTUPPER mag: Το περιοδικό της ελληνικής Startrup σκηνής

STARTUPPER MAG, το περιοδικό της Καινοτομίας και της Νέας Οικονομίας, το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό περιοδικό που έρχεται να καταγράψει την ελληνική Startup σκηνή.

Στο τεύχος Οκτωβρίου διαβάστε και ενημερωθείτε πρώτοι, σήμερα, σχετικά με τις 30 δυναμικά αναδυόμενες εταιρείες της Ελληνικής Startup Σκηνής. Γιατί ξεχωρίζουν, πως καινοτομούν και τι σχεδιάζουν ώστε να… εκτοξευτούν!

Επίσης, 1 χρόνος ΔΕΗ Blue. Πως κατάφερε η «πράσινη» ηλεκτροκίνηση της ΔΕΗ, σε 365 ημέρες να διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσια προσβάσιμων φορτιστών στην χώρα μας! Πως σκοπεύει να πετύχει την βιώσιμη, «έξυπνη» και οικονομικά προσιτή κινητικότητα;

Στις σελίδες του περιοδικού STARTUPPER MAG, πληροφορηθείτε σχετικά με το πώς διαμορφώνεται το τοπίο της κυβερνοασφάλειας, αλλά και τις 4+1 τάσεις που κάνουν τις e-απειλές πιο επικίνδυνες και πολλαπλάσια ακριβότερες!

Τέλος, μάθετε τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στο Internet of Things (IoT) – Γιατί οι επενδυτές κάνουν… ουρά, αλλά και τον ρόλο-«κλειδί» των αισθητήρων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00