Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Καλή σεζόν είδωλο» – H επιστροφή της Νικολούλη «γκρέμισε» το Twitter (Φώτο)

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή του MΕΓΑ, «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA θέλησε, μάλιστα, να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό στην έναρξη της πρώτης της εκπομπής.

 

«Καλησπέρα! Να ‘μαστε φίλοι μου όλοι μαζί πάλι εδώ στο Τούνελ με τα φώτα αναμμένα για να φωτίσουμε τα σκοτάδια της κοινωνίας μας. Της κοινωνίας που ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Να το προσπαθήσουμε, να αγωνιστούμε όλοι λίγο παραπάνω με έργα και όχι μόνο με λόγια» είπε αρχικά.

«Πριν δούμε τις ιστορίες που ξεχωρίζουν τούτη τη νύχτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές. Για αυτή την 28η τηλεοπτική μας χρονιά. Και στον πρόεδρο μας και στην παραγωγή μας, σε όλους τους φίλους εδώ στο MEGA. Γιατί είναι έτσι πραγματικά συγκινητικά τα λόγια και οι ευχές και όλα. Ευχαριστώ θερμά» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη στην πρεμιέρα για το «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA.

Έπεσε το Twitter πριν αρχίσει η εκπομπή

Αξίζει να σημειωθεί πως το hashtag του “Φως στο Τούνελ” πριν ακόμα ξεκινήσει κατάφερε να γίνει trend στο Twitter, καθώς η εκπομπή έχει φανατικούς τηλεθεατές.

Οι χρήστες, λοιπόν, αποθέωσαν για ακόμα μια φορά την Αγγελική Νικολούλη και εξέφρασαν τη χαρά τους για την επιστροφή της εκπομπής.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00