Φλόγα και Άνεμος: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις στο Twitter η νέα σειρά

Φλόγα και Άνεμος
Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος» προβλήθηκε μόλις χθες και «έκλεψε» για μία ακόμη φορά την παράσταση στο Twitter.

Η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού, με πολλούς από τους χρήστες να αποθεώνουν τη φωνή και την ερμηνεία της.

Η ιστορία βασίζεται στον θυελλώδη έρωτα της πρωταγωνίστριας του θεάτρου, Κυβέλης, την οποία υποδύεται η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, με τον «Γέρο της Δημοκρατίας», Γεώργιο Παπανδρέου, τον οποίο ενσαρκώνει ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, με την Ρένα Ρίγγα στο σενάριο, την επιμέλεια της Μαρίας Αθήνη, υπό τη συνεργασία και του ίδιου του συγγραφέα, ενώ η Ρέινα Εσκενάζυ έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Η σειρά αποτελείται από δώδεκα επεισόδια τα οποία θα προβάλλονται κάθε Σάββατο στις 22:00.

Δείτε τις αντιδράσεις

Σημαντικοί ηθοποιοί απαρτίζουν το καστ είναι ο Δημήτρης Καταλειφός, η Θέμιδα Μπαζάκα, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Λένα Παπαληγούρα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Αναστάσης Ροϊλός, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Δημήτρης Σαμόλης, η Μαρία Παπαφωτίου, ο Γιώργος Τριανταφυλλλίδης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Εύα Σιμάτου, η Δωροθέα Μερκούρη και πολλοί ακόμα γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί.