Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Έφη Παπαθεοδώρου: Δεν ήθελα να πάρω μέρος στο Παρά Πέντε (Φώτο)

Για τον ρόλο της στο «Παρά Πέντε», αλλά και τον Γιώργο Καπουτζίδη μίλησε η Έφη Παπαθεοδώρου σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Η τηλεοπτική Θεοπούλα από την επιτυχημένη σειρά μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv, με αφορμή τη νέα καθημερινή σειρά, «Έρωτας φυγάς», στην οποία θα συμμετέχει.

Όσο για τον ρόλο της στο «Παρά Πέντε», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν ήθελε αρχικά να πάρει μέρος, αλλά την έπεισε η αείμνηστη Ειρήνη Κουμαριανού, με την οποία ήταν κολλητές στη σειρά.

«Αγάπησα πολύ τον κόσμο μέσα από αυτή τη σειρά. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μού έκανε πάρα πολύ καλό, όπως και σε όλους τους άλλους ηθοποιούς και πρέπει να του έχουμε αιώνια ευγνωμοσύνη. Στη ζωή μου είχα παίξει πολύ θέατρο αλλά δεν είχα αυτό που λέμε ευρύτερη αναγνώριση και προβολή. Με το “Παρά πέντε” ήρθε για μένα το κατάλληλο τάιμινγκ. Και να σκεφτείτε ότι δεν ήθελα να πάρω μέρος στη σειρά και η μακαρίτισσα η Ειρήνη μου είπε, “Έφη μην πεις όχι, αυτός είναι ο ρόλος της ζωής σου”».

Στο_Παρα_Πεντε_-_Θα_παμε_στον_αγωνα_με_την_Γεωργια

Τέλος, η Έφη Παπαθεωδώρου αναφέρθηκε σε μία πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Συνάντησα τυχαία τον Γιώργο πρόσφατα σε ένα θεατρικό πολυχώρο. Αυτός έκανε πρόβες για μια θεατρική παράσταση και εγώ γυρίσματα για τα «Νούμερα», μια σειρά στην ΕΡΤ με τον Φοίβο Δεληβοριά όπου υποδύθηκα ως γκεστ τη μάνα του Σταμάτη Κραουνάκη. Με βλέπει, λοιπόν, ο Γιώργος και πέφτει στην αγκαλιά μου. Φιλιά, γέλια… Αξίζει πολλά αυτό το παιδί, αγωνίζεται και για μια καλύτερη κοινωνία» είπε.

kapoutzidis_theopoula

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00