Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Κοινωνία Ώρα Mega: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής

Όπως όλα έδειχναν οι Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος ήταν έτοιμοι να επιστρέψουν τη Δευτέρα στις 22 του Αυγούστου στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega με την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega.

Ωστσόσο τα σχέδια άλλαξαν και η πρεμιέρα της εκπομπής αναβάλλεται, καθώς η Ανθή Βούλγαρη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά.

Η ίδια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το θετικό τεστ της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μη με γελούν τα μάτια μου; Και όμως είμαι και πάλι θετική».

Ενώ με μία φωτογραφία από τα παρασκήνια της εκπομπής έστειλε το δικό της μήνυμα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Έλα Ιορδάνη, τα έμαθες τα νέα?? Δεν βγαίνουμε Δευτέρα! Έχω πάλι covid. Εδώ βλέπετε μια φωτο από όταν αμέριμνοι σχεδιάζαμε την πρεμιέρα της φετινής σεζόν .. λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο.. βγήκα θετική οπότε η επιστροφή μας θα αργήσει μερικές μέρες ακόμη .. Βλέπετε όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός! Πάνω από όλα υγεία! Φιλιά και να προσέχετε! Αν επιστρέφετε από διακοπές κάντε ένα τεστακι καλού κακού…».

voylgari_

Η ανακοίνωση του καναλιού για την αναβολή της πρεμιέρας

Σας ενημερώσουμε ότι η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη για την Δευτέρα 22 Αυγούστου, εκτάκτως αναβάλλεται.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη θα συνεχίσει η καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου. Για τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00