Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Διαβάστε στα Παραπολιτικά: Η αλήθεια για το ρεύμα – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα τιμολόγιά σας

Αύριο, Σάββατο 6 Αυγούστου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες.

Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ
Η αλήθεια για το ρεύμα

• Οι νέες ενισχύσεις που ετοιμάζονται και οι προτεραιότητες που θα δοθούν από την κυβέρνηση
• Γιατί θα είναι δύσκολο (και) το φθινόπωρο που έρχεται
• Τα παιχνίδια της Ρωσίας με το φυσικό αέριο και πόσο επιβαρύνουν τις τσέπες μας
• Το «μαύρο» σενάριο για επιδοτήσεις ύψους 2,5 δισ. ευρώ και πώς θα το αντιμετωπίσει ο Προϋπολογισμός
• Τα νέα δεδομένα

Επιστρέφουν τα σενάρια των πρόωρων εκλογών
Το σχέδιο του πρωθυπουργού για την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου στη ΔΕΘ και οι εξαγγελίες
Συνταξιούχοι και νέοι στο επίκεντρο

Δεκτές από Μητσοτάκη
Παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέοντος από Μαξίμου και ΕΥΠ

Πώς θα «υποδεχθεί» η Αθήνα το τουρκικό γεωτρύπανο
Συναγερμός στο Πεντάγωνο
Ετοιμάζονται συνδυαστικές στρατιωτικές ασκήσεις Αεροπορίας και Ναυτικού
Οι διπλωματικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα

Συνεντεύξεις
Αγγελος Συρίγος, υφ. Παιδείας & Θρησκευμάτων
«605 εκατ. ευρώ για ανέγερση νέων φοιτητικών εστιών»

Γιώργος Κατρούγκαλος
«Γιατί η Τουρκία δεν επιδικώκει πόλεμο στο Αιγαίο»

Ανδρέας Λοβέρδος
«Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο…»

Συντάξεις
Πότε θα δοθούν οι επικουρικές από τον ΕΦΚΑ

Θανάσης Λάλας και Χρίστος Μουλίνος γράφουν για τον Ψυχάρη:
«Αυτόν τον Σταύρο θυμάμαι εγώ…»

516 secret__42_

Αυτό το Σάββατο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με τρεις μεγάλες προσφορές

Το σπάνιο βιβλίο του Αχιλλέα Τζάρτζανου, «Γραμματική της Νέας Ελληνικής Γλώσσης (της απλής καθαρευούσης)», του 1945

Τα Παραπολιτικά προσφέρουν στην ελληνική οικογένεια το σπάνιο βιβλίο του καθηγητή Αχιλλέα Τζάρτζανου, «Γραμματική της Νέας Ελληνικής Γλώσσης (της απλής καθαρευούσης), του 1945.
Η μοναδική αυτή έκδοση αναδείχτηκε στο κυριότερο βοήθημα των εκπαιδευτικών και αποτέλεσε τον κανόνα της σχολικής γλώσσας για όσους συνέταξαν κατόπιν σχολικές γραμματικές της καθαρεύουσας, τόσο για τη στοιχειώδη, όσο και για τη μέση εκπαίδευση. Ο Αχιλλέας Τζάρτζανος υπήρξε σπουδαίος φιλόλογος και γλωσσολόγος. Γεννήθηκε στον Τύρναβο το 1873 και πέθανε το 1946. Μετά τις πανεπιστημιακές σπουδές του στη Φιλοσοφική Σχολή, αναγορεύθηκε διδάκτωρ της φιλολογίας. Χρημάτισε Ελληνοδιδάσκαλος (1892-1900), Σχολάρχης (1901-1910), καθηγητής Γυμνασίου, Γενικός Επιθεωρητής Σχολείων (1914-1917), Εκπαιδευτικός Σύμβουλος (1917-1926), συγγραφέας διαφόρων επιστημονικών πραγματειών, γλωσσικών, λαογραφικών και διδακτικών βιβλίων.

Μαζί

Η Απελευθέρωση ενός Έθνους: Μη χάσετε το μνημειώδες ιστορικό έργο, που κυκλοφορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ – Από την Επανάσταση των Ελλήνων στην ίδρυση του ελληνικού κράτους

«Η Απελευθέρωση ενός Έθνους» είναι μια μνημειώδης ιστορική σειρά σε υπερπολυτελείς σκληρόδετους τόμους, από τα “Ελληνικά Γράμματα”, και κυκλοφορεί αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά. Πρόκειται για μια πρωτότυπη έκδοση που ήρθε να καλύψει ένα κενό έρευνας και ιστορικής μελέτης, αποκαλύπτοντας αθέατες πλευρές της παλιγγενεσίας των Ελλήνων. Από την προεπαναστατική εποχή και την περίοδο της προετοιμασίας του Αγώνα μέχρι και τα χρόνια της διακυβέρνησης του Ιωάννη Καποδίστρια. Τον δρόμο από το σκοτάδι της οθωμανικής κατάκτησης στο φως της ανεξαρτησίας.
Αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά αποκτήστε τον πρώτο σκληρόδετο τόμο της σειράς με τίτλο «Προεπαναστατική περίοδος και προετοιμασία της Επανάστασης», ο οποίος είναι γραμμένος από τον ιστορικό Νίκο Μισολίδη, υπ. διδάκτωρ Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πραγματεύεται την ιστορική περίοδο πριν από τον Αγώνα της Ανεξαρτησίας. Μελετά τη δομή και τη λειτουργία της αχανούς για αιώνες Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, από τα πρώτα χρόνια των κατακτήσεών της και την εποχή της μεγάλης άνθησής της έως και περίοδο της κρίσης της, κατά το 18ο αιώνα. Επίσης φωτίζει τη σκοτεινή περίοδο της Τουρκοκρατίας για τον υπόδουλο ελληνισμό, τους αιώνες εκείνους που ο ζυγός του κατακτητή μπορεί να κράτησε το Γένος στη σκιά του, αλλά δεν κατάφερε να το λυγίσει.

&
Ενα κουπόνι με 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;

Τα Παραπολιτικά σάς προσφέρουν όλο το καλοκαίρι ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα και αποκτήστε 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου. Ένας ιδανικός προορισμός για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα! Το κουπόνι ισχύει για έως 4 άτομα.

Το Splash WaterPark Isthmos είναι ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30.000 τ.μ. Το μοναδικό αυτό υδάτινο πάρκο που βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στη μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη.
Τηλ. Επικ. : 27410 71000, 6970389999

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου