Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

X Factor: Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι στο 4ο live show

Το 4ο  live show του X Factor έρχεται αύριο, Κυριακή 19 Ιουνίου στις 21:00, στο MEGA, και θα είναι γεμάτο εκπληκτικές ερμηνείες, τραγούδια που αγαπάμε πολύ και ευφάνταστες σκηνικές παρουσιάσεις.

Τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο για κριτές-μέντορες και διαγωνιζόμενους!

Οι έντεκα υποψήφιοι που θα δούμε στο αυριανό live show του X Factor απέδειξαν ότι έχουν και εξαιρετική φωνή και άνετη σκηνική παρουσία, γι’ αυτό η αγωνία για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια και ποιος θα αποχωρήσει είναι πολύ μεγάλη.

Μιχάλης Κουινέλης, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος κατεβαίνουν στη μάχη έχοντας από τρεις διαγωνιζόμενους στην ομάδα τους, ενώ ο Χρήστος Μάστορας έχει μείνει με δύο έπειτα από την αποχώρηση του Borek.

Ο Ηλίας Ψινάκης θα βρίσκεται και πάλι δίπλα στην κριτική επιτροπή και θα δώσει ασυλία σε έναν από τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση που θα υποδείξει το κοινό ψηφίζοντας δωρεάν στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA.

Ας θυμηθούμε τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι έντεκα διαγωνιζόμενοι στο προηγούμενο live show του X Factor καθώς και τα καλύτερα σχόλια που άκουσαν.

#ΜeTonMihali

Μίλτος Χαρόβας

Η Μαρίζα Ρίζου επαίνεσε τη φωνή του 17χρονου διαγωνιζόμενου, που τη βρήκε πιο μεστή και στιβαρή, ενώ ο Χρήστος Μάστορας βρήκε πολύ εύστοχη την επιλογή του τραγουδιού «Love yourself» του Justin Bieber, που έκανε τη φωνή του Μίλτου «να λάμπει».

Γιάννης Ονησιφόρου

Ο 21χρονος Γιάννης δίχασε και πάλι τους κριτές-μέντορες και τον Ηλία Ψινάκη με το «Arcade» του Duncan Lawrence, που αναγνώρισαν τις μεγάλες προοπτικές και την εκπληκτική φωνή του διαγωνιζόμενου, αλλά θεώρησαν ότι έπρεπε να έχει δουλέψει πολύ περισσότερο το τραγούδι.

Γίναμε

«Ήταν η καλύτερη στιγμή σας μέχρι τώρα», είπε ο Στέλιος Ρόκκος στον Κώστα και τον Θανάση, που αυτήν τη φορά πάντρεψαν το δικό τους «Διήρης ψυχή» με το «Μόνο εξ επαφής» του Γιώργου Σαμπάνη. Ο Χρήστος Μάστορας συμπλήρωσε ότι οι Γίναμε έχουν εξελιχθεί τρομερά κατά την πορεία τους στο X Factor.

#MeTonChristo

Κωνσταντίνος Ντάσιος

Ο 21χρονος Κωνσταντίνος ξεσήκωσε με τα «Εσώρουχα» του Νίκου Καρβέλα, με τον Ηλία Ψινάκη να σχολιάζει ότι ήθελε να τηλεφωνήσει στον δημιουργό του τραγουδιού για να δει αυτή την παρουσίαση. Η Μαρίζα Ρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος ανέφεραν ότι διασκέδασαν με τη διάσταση του show που έδωσε ο διαγωνιζόμενος.

Κατερίνα Λαζαρίδου

Η Μαρίζα Ρίζου βρήκε για μία ακόμα φορά «εκπληκτικά κουρδισμένη» τη φωνή της 24χρονης Κατερίνας στις «Αμαρτίες» της Αναστασίας. Ο ίδιος ο μέντοράς της, Χρήστος Μάστορας, ανέφερε ότι από την πρώτη μέχρι την τελευταία νότα που τραγουδάει, η Κατερίνα τον κάνει υπερήφανο.

#MeTiMariza

Εβελίνα Κατσιάκου

«Συγκλονιστική» βρήκε την 27χρονη Εβελίνα ο Μιχάλης Κουινέλης και «συγκινητική» ο Χρήστος Μάστορας στο απαιτητικό τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» της Δήμητρας Παπίου. Η μέντορας της Εβελίνας, Μαρίζα Ρίζου, αποκάλυψε ότι από την πρώτη στιγμή που είχε ακούσει την Εβελίνα, τη φανταζόταν να ερμηνεύει αυτό το τραγούδι.

Χρήστος Αδαμόπουλος

Ο 25χρονος Χρήστος ερμήνευσε το «Αν» του Χρήστου Μάστορα, κάνοντας τον ίδιο τον δημιουργό του τραγουδιού και κριτή του X Factor να πει «Χρήστος Αδαμόπουλος-Χρήστος Μάστορας: 1-0!». Πρόσθεσε μάλιστα ότι αν άλλαζε σταθμούς στο ραδιόφωνο και έπεφτε στη φωνή του διαγωνιζόμενου, σίγουρα θα σταματούσε να τον ακούσει.

Άγγελος Αρχανιωτάκης

Για την πολύ ιδιαίτερη ερμηνεία και σκηνική παρουσία του στο «It’s a sin» των Pet Shop Boys, ο Ηλίας Ψινάκης παρομοίασε τον 19χρονο Άγγελος με τον Prince και τον χαρακτήρισε διεθνών προδιαγραφών καλλιτέχνη.

#ΜeTonStelio

Θάνος Λάμπρου

Ο Χρήστος Μάστορας υπέβαλε τα… σέβη του τόσο στον 21χρονο Θάνο για την ερμηνεία του στα δικά του «Ραγισμένα γυαλιά» όσο και στον μέντορα του διαγωνιζόμενου, Στέλιο Ρόκκο, για τη δουλειά που έκαναν οι δυο τους στην προετοιμασία του τραγουδιού.

Έλενα Παναγιωτίδου

Το «Έντεκα παρά» της αγαπημένης της τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου ερμήνευσε η Έλενα, κάνοντας τον Ηλία Ψινάκη να αναγνωρίσει τον επαγγελματισμό της και να πει στον Στέλιο Ρόκκο ότι είναι πολύ τυχερός που την έχει στην ομάδα του.

Γιώργος Κοτσαρίδης (JCJO)

Ο Μιχάλης Κουινέλης χαρακτήρισε και πάλι τον  27χρονο Γιώργο «έκπληξη του X Factor» και «υπέρτατη φωνή» αφού τον άκουσε να ερμηνεύει το «Way Down We Go» των Kaleo. «Μεγάλος θαυμαστής» του Γιώργου δήλωσε και ο Χρήστος Μάστορας.

Δείτε το τρέιλερ του 4ου live show του X Factor

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου