Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Από μέρα σε μέρα υπογράφει ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ

Από μέρα σε μέρα υπογράφει ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

To Open ανακοίνωσε την ανάληψη των καθηκόντων της διευθύντριας Marketing από την Κωνσταντίνα Κουτρούλη, στο πλαίσιο περαιτέρω διεύρυνσης του διοικητικού του δυναμικού.
Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Νέας Τηλεόρασης Α.Ε. κατά 7.000.000 ευρώ έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες, καθώς οι μέτοχοι της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Star Channel αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά την εταιρεία.

Σε στρατηγική συνεργασία προχωρούν η DPG Digital Media και η Digital Minds, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των καναλιών YouTube της DPG, με έμφαση στην ανάπτυξη νέων κατηγοριών και προϊόντων περιεχομένου. Στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία και υλοποίηση πρωτογενούς περιεχομένου, με βάση τα audience preferences και το brand i.d. κάθε Μέσου της DPG, καθώς και η βέλτιστη στρατηγική προώθησης στα κανάλια επαφής με τον χρήστη.

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η διάταξη στο Αρθρο 32 του Ν. 4934/2002 για την οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων έκδοσης εφημερίδων, με την οποία καθορίζεται το περιβόητο 2% και ρυθμίζεται και το ζήτημα των 72 δόσεων των εισφορών προς τον ΕΔΟΕΑΠ.

Ανανεώθηκε η συνεργασία της ΕΡΤ με την J.K. Productions για την παραγωγή του τρίτου κύκλου της ελληνικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ωστόσο, στην απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» δεν αναφέρεται το ποσό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου