Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Αλλαγή δεδομένων για την prime time του ΣΚΑΪ

OFF CAMERA

Οι εξελίξεις με την παραίτηση Γαμπρίτσου στην ΕΡΤ φρενάρουν για λίγο τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Οπως μαθαίνουμε, πάντως, ο αντικαταστάτης του θα είναι ένα πρόσωπο με πλούσια εμπειρία στην τηλεόραση (και με γνώση της δομής του Ραδιομεγάρου), που θα βοηθήσει έμπρακτα την προσπάθεια για άνοδο της τηλεθέασης.

Πάντως, ένα από τα προγράμματα που συζητιούνται έντονα για τη νέα σεζόν είναι και η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρήστο Βασιλόπουλο, που είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στην κρατική τηλεόραση.

Τη σειρά ντοκιμαντέρ «First ladies – Οι πρώτες κυρίες», που έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, θα προβάλλει το Open από το Σάββατο 4 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20.00, για έξι επεισόδια.

Αλλαγή δεδομένων για την prime time του ΣΚΑΪ. Μετά την απόφαση της Ελένης Ράντου να μην πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Ζωή», νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις του καναλιού με την εταιρεία παραγωγής φαίνεται να σταματούν. Ως εκ τούτου, λοιπόν, η σειρά παραπέμπεται μέχρι νεωτέρας στις… καλένδες του Νέου Φαλήρου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου