Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Έκλεισε η μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΪ

Δικαιώθηκε το iefimerida του Χρήστου Ράπτη στην αντιπαράθεση που είχε με τη Βασιλική Θάνου, σε σχέση με το αν έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να γράφει για την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Νέα προϊόντα βγάζει στην αγορά το site iediseis, μετά την εταιρική συμμετοχή του Θανάση Τσεκούρα. Τελευταίο «απόκτημα» ένα ενεργειακό portal.

To τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει με καθημερινή προβολή στον ΑΝΤ1 και τη νέα σεζόν, παίρνοντας μάλιστα πάσα από τους «Ράδιο Αρβύλα». Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βγαίνει στις οθόνες στις 9 το βράδυ.

Εκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΪ. Η όμορφη παρουσιάστρια θα αναλάβει στο πρώτο μισό της σεζόν το «Love island», το νέο καθημερινό ριάλιτι του σταθμού που θα βλέπουμε στο slot 23.00-01.00.

Ο Μανώλης Παπανικήτας με 44 ψήφους διαφορά από τον συνυποψήφιό του Αλέξανδρο Νταλαπέρα (613) και ο Γιάννης Δάρρας (767), με μεγάλη διαφορά από τον Στέλιο Νικητόπουλο (524), είναι τα δύο πρόσωπα που εξελέγησαν στο Δ.Σ. της ΕΡΤ ως εκπρόσωποι των εργαζομένων για 6ετή θητεία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου