Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Η Αθηνά Οικονομάκου στην μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ;

Για τη μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, αντί του διδύμου Γκουντάρα – Κάκκαβα, προορίζει ο ΣΚΑΪ την Αθηνά Οικονομάκου. Αν υλοποιηθεί το σχετικό σενάριο, η τελευταία θα πλαισιωθεί από ισχυρή ομάδα συνεργατών, προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη τύχη.

Στο κανάλι του Νέου Φαλήρου ξεκίνησαν να προετοιμάζουν ένα δημοφιλές και επιτυχημένο σε πολλές χώρες τηλεπαιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον «Μονομάχο», ο οποίος εμφανίστηκε πρώτη φορά στη χώρα μας το 2002 μέσα από τη συχνότητα του Star, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η Max Media ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Κάμπος Χίου Α.Ε., και συγκεκριμένα τους φυσικούς χυμούς και τη σειρά φρουτοποτών της. Το έργο, το οποίο έχει αναλάβει η Max
Media Greece, αφορά το campaign performance στον στρατηγικό σχεδιασμό της επικοινωνίας της μάρκας (τόσο σε brand όσο και σε media performance), με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων, όπως το TV Scanner, που διασφαλίζουν το response optimization του offline budget.

O Easy 97,2 εγκαινιάζει τη δράση «Είναι easy… να είσαι φιλόζωος», με στόχο την ευαισθητοποίηση του ακροατών αλλά και των διαδικτυακών ακολούθων του για το θέμα των αδέσποτων ζώων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου