Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Πρόστιμο 15.000 ευρώ από το ΕΣΡ στο «Τηλεκύβος»

Πέντε χρόνια μετά τη μετάδοση του παιχνιδιού «Τηλεκύβος» από το Epsilon TV, που μετονομάστηκε σε Open, το ΕΣΡ ολοκλήρωσε τον έλεγχο της νομιμότητάς του, επιβάλλοντας στο κανάλι πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Η Green Pixel, εταιρεία παραγωγής του Alpha και του Star, που υπογράφει το μεγαλύτερο μέρος του ψυχαγωγικού προγράμματος των δύο καναλιών, έχει στα σκαριά ένα νέο ριάλιτι με πεθερές, για το οποίο, μάλιστα, γυρίστηκε ήδη πιλότος. Το concept προορίζεται για το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Aντί του ποσού του 1.500.000 ευρώ, τον περασμένο Μάρτιο η Nevine Holdings Ltd ολοκλήρωσε την πώληση του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 989 στη Star Επενδυτική, συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Με βάση τα παραπάνω, η εταιρεία Alpha Ραδιοφωνική, ιδιοκτήτρια του σταθμού, καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 6 Μαΐου με θέμα την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 1 εκατ. ευρώ. Την ίδια ημέρα καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση και η Star Επενδυτική για αντίστοιχη διαδικασία.

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η δαπάνη κάλυψης των εκτός έδρας ταξιδιών για το προσωπικό της ΕΡΤ. Για φέτος οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης μπορούν να έχουν έως και 200 μετακινήσεις εκτός έδρας, ενώ για το υπόλοιπο προσωπικό το όριο είναι 60 ταξίδια εκτός έδρας. Η συνολική δαπάνη που προβλέπεται για την αποζημίωση των εκτός έδρας ανέρχεται στο ποσό των 2.500.000 ευρώ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00