Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Την τηλεοπτική επιστροφή του ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας

Κάπου έχουν κολλήσει τα μιντιακά σχέδια των Μπακοκαϋμενάκηδων, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει στο «περίμενε» οι Κουρής και Παναγιωτάκης. Την ίδια ώρα, μαθαίνω ότι στο Open κάτι έχει αρχίσει να κινείται σε επίπεδο συζητήσεων με τους δύο εφοπλιστές.

Επειτα από θητεία δύο ετών, η γενική διευθύντρια Marketing της δημόσιας τηλεόρασης, Κωνσταντίνα Κουτρούλη, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Ραδιομέγαρο, ζητώντας τη μη ανανέωση της θητείας της. Στην πιάτσα κυκλοφορεί ότι οδεύει προς το Open του Ιβάν Σαββίδη.

Αφαιρέθηκε από την ταυτότητα της εφημερίδας «Δημοκρατία» το ονοματεπώνυμο του Νίκου Χαβούτη, του επί χρόνια διευθύνοντος συμβούλου των εταιρειών Φιλιππάκη και μετόχου στο συγκεκριμένο συγκρότημα.

Την τηλεοπτική επιστροφή του ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας. Οπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζει μια σειρά εποχής. Μετά τον πέμπτο κύκλο της
σειράς «Το καφέ της Χαράς», που ολοκληρώθηκε το 2021, ο Χάρης Ρώμας είναι σε πυρετώδεις ετοιμασίες για το «Πεφταστέρι», τη νέα του τηλεοπτική σειρά.

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η ζωή είναι στιγμές», αύριο το βράδυ, στις 24.00. Ο ηθοποιός μιλάει στον Ανδρέα Ροδίτη για τη ζωή του και την καλλιτεχνική διαδρομή του, σε μια ειλικρινή συνέντευξη με χιούμορ και μεταφυσική προσέγγιση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου