Ποπ κορν με σοκολάτα και μπισκότα

ποπ κορν

Συνταγή για το πιο απίθανο ποπ κορν που έχετε γευτεί μέχρι σήμερα

 

Υλικά:

60 ml ελαιόλαδο
100 γρ. σπόροι καλαμποκιού
1 κουταλάκι αλάτι
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
1 κουτί μπισκότα

 

Εκτέλεση:

Σε μεγάλη κατσαρόλα, ρίξτε το ελαιόλαδο και ζεστάνετέ το.

Προσθέστε τους σπόρους καλαμποκιού, αλατίστε τους, κλείστε το καπάκι και χαμηλώστε σε μέτρια ένταση τη φωτιά.

Τα ποπ κορν θα αρχίσουν να ανοίγουν. Στα μισά του ψησίματος, κουνήστε καλά την κατσαρόλα για να πάνε στον πάτο οι κόκκοι που δεν άνοιξαν.

Κρατάτε συνεχώς την κατσαρόλα κλειστή.

Σε μια άλλη μικρή κατσαρόλα, λιώστε προσεκτικά τη σοκολάτα.

Στην κατσαρόλα με τα αλατισμένα ποπ κορν ρίξτε το αλεσμένα μπισκότα και τη λιωμένη σοκολάτα.

Ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι που η ζεστή σοκολάτα και τα μπισκότα ν’ απλώσουν παντού.