O chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι

γαλακτομπούρεκο

Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ένα γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι.

 

Δείτε τη συνταγή:

Υλικά

1 πακέτο κανταΐφι βάση

1,5 λίτρο φράσκο γάλα

800 ml κρέμα γάλακτος 35%

250 γρ. ζάχαρη

5 αβγά

3 κρόκοι

Ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο

250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό

2 βανίλιες

1 ξύλο κανέλας

100 γρ βούτυρο

Για το σιρόπι

500 ml νερό

600 γρ. ζάχαρξ

Γαρύφαλλο

Ξύσμα από λεμόνι