Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει κινέζικες φτερούγες με σάλτσα μελιού και γλυκοπατάτες (Βίντεο)

Τίμος Ζαχαράτος

Ένα ιδιαίτερο πιάτο ετοιμάζει σήμερα  ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος!

Υλικά

  • 1 ατομική συσκευασία κινεζικές φτερούγες κοτόπουλου
  • 2 κ.σ καπνιστή πάπρικα
  • 30 γρ. μέλι
  • 40 ml soya less
  • 2 κ.σ σησαμέλαιο
  • 20 γρ. bbq
  • 1/2 κ.γ μπούκοβο
  • 20 ml μηλόξυδο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 20 γρ. σησάμι
  • 1 κ.γ κουρκουμά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Κινέζικες φτερούγες με σάλτσα μελιού & γλυκοπατάτες μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που υπόσχεται αποτέλεσμα που σίγουρα θα απολαύσετε!

Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!