Ένα ιδιαίτερο πιάτο ετοιμάζει σήμερα ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος!
Υλικά
- 1 ατομική συσκευασία κινεζικές φτερούγες κοτόπουλου
 - 2 κ.σ καπνιστή πάπρικα
 - 30 γρ. μέλι
 - 40 ml soya less
 - 2 κ.σ σησαμέλαιο
 - 20 γρ. bbq
 - 1/2 κ.γ μπούκοβο
 - 20 ml μηλόξυδο
 - 1 σκ. σκόρδο
 - 1 κρεμμύδι
 - 20 γρ. σησάμι
 - 1 κ.γ κουρκουμά
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - ελαιόλαδο
 
Κινέζικες φτερούγες με σάλτσα μελιού & γλυκοπατάτες μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που υπόσχεται αποτέλεσμα που σίγουρα θα απολαύσετε!
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!