Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ο Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει κρέμα καραμελέ σοκολάτας (Βίντεο)

Ο chef Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» κρέμα καραμελέ σοκολάτας

Υλικά

Για την καραμέλα:
150γρ. ζάχαρη

30γρ. νερό

Για την κρέμα:

300 γρ. γάλα

150 γρ. κρέμα γάλακτος

3 αυγά

50 γρ. ζάχαρη

70 γρ. σοκολάτα

Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και… καλή σας απόλαυση:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00