Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Εβελίνα Παπούλια: Η πορεία μου είχε πάρα πολλά λάθη, έπεσα, έφαγα τα μούτρα μου

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την πορεία της ως ηθοποιός, υπογραμμίζοντας πως θέλει η κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, να μάθει από τα δικά της λάθη.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός παραχώρησε μία κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ με την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής και πρωταγωνιστεί μάλιστα στη «Γη της Ελιάς».

Για το αν παρακολουθεί τη σειρά, στην οποία συμμετέχει η κόρη της, η Εβελίνα Παπούλια απάντησε:

«Ναι, βέβαια. Δεν έχω παρακολουθήσει τις δικές μου σειρές, αλλά την Αφροδίτη δεν τη χάνω. Γιατί είμαι μαμά! Και είμαι περήφανη για εκείνη από τη μέρα που γεννήθηκε. Έχει καταφέρει πράγματα σε πολύ μικρό διάστημα και γενικά η Αφροδίτη είναι ένα παιδί που όταν βάζει κάτι στο μυαλό του, το πετυχαίνει. Και το βασικότερο είναι πως είναι πολύ γενναία, γιατί ακόμη και αν φοβάται κάτι, θα πάει κόντρα στον φόβο της. Κι αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό σε έναν άνθρωπο».

Σχετικά με το αν η ίδια έχει προσπαθήσει να προστατεύσει την Αφροδίτη Λιόντου, στο ξεκίνημά της, ως ηθοποιός, η Εβελίνα Παπούλια τόνισε ότι:

«Όχι, δεν είμαι τέτοιου είδους μαμά. Δεν θα μπω στη διαδικασία να την προστατεύσω προκαταβολικά, αλλά τη στιγμή που θα χρειαστεί εννοείται πως θα είμαι εκεί. Ξέρεις τι γίνεται; Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει από τα λάθη του. Για παράδειγμα, η δική μου πορεία είχε πάρα πολλά λάθη. Τσεκαρίστηκα, έπεσα, έφαγα τα μούτρα μου, ξανασηκώθηκα.

Θέλω λοιπόν και η Αφροδίτη να μάθει μέσα από τα δικά της λάθη. Το να είμαι υπερπροστατευτική μαζί της δεν θα της κάνει καλό. Έχω βέβαια και απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της, έτσι; Θεωρώ ότι είναι πολύ έξυπνη και ώριμη για να διαχειριστεί τα πάντα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00