Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Νικηφόρος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του (Βίντεο)

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νικηφόρος. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για την συμμετοχή του στο J2US, αποκάλυψε ότι στην αρχή αρνήθηκε να κάνει ντουέτο με την Ιωάννα Τούνη και έκανε ειδική μνεία στα προσωπικά του,

«Δεν ήθελα καν να πάω στην αρχή. Με πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία μου και είπα «ξεχάστε το, δεν πάω». Μετά, με παίρνει ένας άλλος εξωτερικός συνεργάτης και του λέω πάλι ότι δεν θέλω να πάω. Μου είπε να το σκεφτώ κι εγώ του ζήτησα μία μέρα. Κάνουμε ένα ραντεβού και μου πρότειναν την Ιωάννα Τούνη, μαζί με κάποιους άλλους. Ε, τότε για άλλη μια φορά είπα «ξεχάστε το»», ανέφερε αρχικά για το J2US στο «Κοσμοράδιο 95,1».

«Τότε μου μπήκε το μικρόβιο»

Στη συνέχεια, εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να είναι αρνητικός για το ντουέτο με την influencer.

«Πίστευα ότι δεν ταιριάζουμε. Η Ιωάννα είναι ένας πληθωρικός χαρακτήρας, εγώ είμαι χαμηλών τόνων. Μετά από λίγο όμως, τυχαίνει να έρθει η Ιωάννα στο ραντεβού για να το κάνουμε όλοι μαζί και είδα ότι τραγουδάει καλά. Και λέω «κοίτα, να δεις τώρα». Τότε μου μπήκε το μικρόβιο για να πω ότι το κάνουμε», τόνισε.

«Τώρα είμαι μόνος»

Μιλώντας για την καριέρα του και στο τι τον εμπνέει να γράφει τραγούδια αποκάλυψε: «Άμα θέλω να γράψω, πρέπει να είμαι χωρισμένος και να ‘μαι στα πατώματα. Τώρα είμαι μόνος πολύ καιρό. Πρώτον, υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και ταυτόχρονα, για να συμβεί μια σχέση, πρέπει να ερωτευτώ. Το βρίσκω πολύ δύσκολο αυτό. Δεν θέλω να είμαι σε μία συμβατική σχέση».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου