Σπύρος Μπιμπίλας: Χαμός με την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής – «Βγάλε τα νεύρα σου αλλού

μπιμπιλας

Δηλώσεις παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όμως εκνευρίστηκε έντονα, όταν προβλήθηκε το απόσπασμα με το αστείο που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής σχετικά με τον βιαστή .

Την ώρα εκείνη, ο Σπύρος Μπιμπίλας αντέδρασε, επισημαίνοντας πως έρχεται σε δύσκολη θέση.

«Ακούστε, επειδή με φέρνετε σε δύσκολη θέση, εγώ δεν θα κάνω τον δικηγόρο του χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, με την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει πως κανείς δεν τον έφερε σε δύσκολη θέση.

«Αυτό που λες με προσβάλλει και με στεναχωρεί. Υπήρχε περίπτωση εγώ κι οι συνεργάτες μου να σε φέρουμε εσένα σε δύσκολη θέση;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον ίδιο να τη διακόπτει, λέγοντάς της: «Με συγχωρείτε, εσείς με καλέσατε και θα με ακούσετε».

«Ακούμε! Πώς σε φέρνουμε σε δύσκολη θέση; Ποιος σε έφερε;», τον ρώτησε ξανά η Καινούργιου. Τότε, ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε πως νιώθει άβολα με το να ακούει μεμονομένα κομμάτια με το χιούμορ του Σεφερλή.

«Αυτά που προκάλεσαν τις αντιδράσεις παίξαμε», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, όμως ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν φάνηκε να ηρεμεί.

«Είμαι υπέρ των θυμάτων στο #metoo, δεν θα κάνω τον δικηγόρο του Μάρκου», δήλωσε ξανά ο Σπύρος Μπιμπίλας με την παρουσιάστρια να του εξηγεί πως κανείς δεν ζήτησε κάτι τέτοιο από εκείνον.

«Άμα θέλετε να πω αυτά που θέλετε εσείς, δεν θα τα πω. Τραβάω ζόρι από άλλους, ανθρώπους που συνδέουν τη θέση του προέδρου με το χιούμορ του Σεφερλή. Είναι απαράδεκτο», τόνισε και η Καινούργιου τότε, εκνευρισμένη, του απάντησε: «Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους, εμείς δεν φταίμε σε κάτι».