Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Πασχαλινή απόδραση στη Μύκονο (Βίντεο)

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια γάμου και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η πρώην παρουσιάστρια και ο γοητευτικός εφοπλιστής έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τα τρία τους παιδιά που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Με αφορμή το Πάσχα αποφάσισαν να επισκεφθούν την Μύκονο που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς, καθώς εκεί επέλεξαν να βαφτίσουν τον γιο τους Κωνσταντίνο. Η κάμερα του «Mykonos Live TV» τους απαθανάτισε σε μία οικογενειακή εξόρμηση στο Παλιό Λιμάνι του νησιού.

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δυο ακάλεστοι. Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά, μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε. Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό, δεν ήξερε ποια είμαι καθόλου. Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση, ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε. Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα», είχε δηλώσει η Μαριέττα σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στο χρονικό της γνωριμίας της με τον σύζυγό της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00