Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Αντρέας Γεωργίου για το X-Factor: Εγώ σκηνοθέτης είμαι, τα υπόλοιπα τα κάνω για να περνάω καλά

Η αναζήτηση για το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται στο «X-Factor» με το συναρπαστικό bootcamp απόψε στις 21.00 στο MEGA.

Ο Αντρέας Γεωργίου, στην πρώτη του εμφάνιση ως παρουσιαστής, ανεβαίνει στη σκηνή του «X-Factor» και υποδέχεται διαγωνιζόμενους και κριτές σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Ο αγαπημένος σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» για όσα θα δούμε απόψε το βράδυ.

«Ήταν η πρώτη μου φορά ως παρουσιαστής. Πέρασα πολύ ωραία. Δεν ξέρω πώς πέρασαν τα παιδιά, γιατί είχαν να κάνουν κάτι πολύ δύσκολο. Σήμερα θα γίνει η επιλογή των 40 που θα περάσουν στην επόμενη φάση. Θα χωριστούν σε 4 ομάδες και κάθε κριτής θα επιλέξει δέκα καλλιτέχνες», είπε ο Αντρέας Γεωργίου περιγράφοντας όσα θα δούμε στο σημερινό bootcamp.

«Εγώ σήμερα μπαίνω στο πλατό και ανακοινώνω στους κριτές τη διαδικασία, αλλά και το πώς πρέπει να επιλέξουν τους δέκα καλλιτέχνες της ομάδας τους. Πρέπει να προλάβουν να επιλέξουν αυτούς που θέλουν. Απόψε γίνεται μάχη μεταξύ των κριτών, για το ποιος θα πάρει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες», συνέχισε.

 

Για το επίπεδο των διαγωνιζόμενων τόνισε ότι οι κριτές θα έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο για την επιλογή τους: «Υπάρχουν πολλές καλές φωνές. Είναι όλοι πάρα πολύ καλοί».

Αναφερόμενος, τέλος, στο πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την παρουσίαση, ο ίδιος εξήγησε: «Μου έγινε πρόταση για την παρουσίαση και ήθελα να το κάνω. Μου κάνει κλικ, θέλω πολύ να το κάνω. Είναι ωραία και η παρέα, οι κριτές μας είναι απίθανοι. Εγώ σκηνοθέτης είμαι. Τα υπόλοιπα τα κάνω για να περνάω καλά. Αυτήν τη στιγμή δουλεύω ένα κομμάτι που δεν θα μπορούσα να το δουλέψω σε άλλη περίσταση».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου