Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ράδιο Αρβύλα: «Αυλαία» για φέτος με… έμμεση αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Αυλαία» έριξε απόψε το «Ράδιο Αρβύλα» σε μία ημερομηνία ιδιαίτερη για τους συντελεστές, όπως είχε αναφέρει σε άλλο επεισόδιο ο Αντώνης Κανάκης, αφού είναι τα «γενέθλια» της εκπομπής.

Κόντρα στις φήμες για πρόωρο τέλος ο παρουσιαστής είχε εξηγήσει μήνες πριν πως αυτός ήταν εξαρχής ο προγραμματισμός για το φινάλε του «Ράδιο Αρβύλα» προκειμένου να σταματήσουν να γράφονται ανακρίβειες.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό με εορταστικά γραφικά σε ένα κατάμεστο από μπαλόνια πλατό αλλά και το πρώτο τραγούδι που έπαιξαν στην 1η τους εκπομπή πριν από 14 χρόνια… Τουλάχιστον το προσπάθησαν γιατί τους χρειάστηκε 3 φορές μέχρι να θυμηθούν την «Αδρεναλίνη» των «Ξύλινων Σπαθιών».

Η… αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Λίγα λεπτά πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους ο παρουσιαστής απεύθυνε τις ευχαριστίες του προς όλους με ειδική αναφορά στους τηλεθεατές για την αγάπη που έλαβαν από αυτούς σε μία ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για την εκπομπή μετά τα γεγονότα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Ευχαριστούμε τον ΑΝΤ1 που φιλοξένησε το “Ράδιο Αρβύλα” και το “Βινύλιο”. Να ευχαριστήσουμε τους αφανείς ήρωες όπως ο Πασοκτζής, το βαν.

Αυτή η σεζόν… Αχ, αυτή η σεζόν από την πανδημία στον πόλεμο και από τον πόλεμο στους βιασμούς και τις δολοφονίες, είναι ένα τοξικό περιβάλλον, δεν φαντάζεστε πόσο στενοχωριόμαστε κάθε φορά που τελειώνει γιατί όταν είμαστε στον αέρα είναι μία όαση αλλά φέτος έχει γίνει ο κόσμος μας τόσο τοξικός που νιώθουμε μία μικρή ανακούφιση. Ελπίζουμε ότι θα μεσολαβήσει το καλοκαίρι και θα αλλάξουν τα πράγματα.

Να ευχαριστήσουμε τις οικογένειές μας και εσάς που είστε κατά κάποιο τρόπο σαν οικογένεια για την αγάπη και την εκτίμηση που φέτος ήταν πιο σημαντική, σχεδόν μας γιάτρεψε και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου