Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Νίκος Βουρλιώτης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Όλγα Καρπαθάκη

Ο Νίκος Βουρλιώτης θα είναι ο αυριανός καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά».

Ο NIVO αποκαλύπτει στην Αννίτα άγνωστες στιγμές από τη ζωή του, αλλά και από την πορεία του στη μουσική. Ο ράπερηθοποιός αλλά και παρουσιαστής μιλά για τα παιδικά του χρόνια στην Αγία Βαρβάρα, τη ζωή του με τους γονείς του και τον παππού του Αβραάμ Αντωνάκο, ο οποίος του έμαθε τι σημαίνει τέχνη, καθώς ήταν λαϊκός ζωγράφος και καραγκιοζοπαίκτης.

Ο Νίκος Βουρλιώτης ρωτήθηκε για τη διαφορά μεταξύ τραπ και ραπ: «Σήμερα το τραπ είναι μια μετεξέλιξη της χιπ χοπ και του ραπ. Έχει ένα πολύ συγκεκριμένο οπτικό και λυρικό πεδίο. Εκεί το «εγώ» είναι με κεφαλαία γράμματα. Δεν μας ενδιαφέρει η διαδρομή αλλά πού θα φτάσουμε. Δεν μου είναι εύκολο να ταυτιστώ με ένα λυρικό περιεχόμενο που δεν με αφορά. Αυτή είναι η κοινωνία σήμερα. Δεν είναι ένοχη η τραπ αλλά η κοινωνία. Η μουσική ήταν πάντα η βιτρίνα της κοινωνίας που ζούσαμε».

Ο Νίκος Βουρλιώτης μιλά ακόμα για τη γυναίκα της ζωής του, που δεν είναι άλλη από την κόρη του και παραδέχεται, για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή, πως έχει χωρίσει οριστικά από την πρώην σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00