Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Δεν μπορούσα να ανασάνω, ήθελα το χέρι της μαμάς μου

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου μίλησε για την αγχώδη διαταραχή, με την οποία διαγνώστηκε αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αρχικά είπε:

«Ένας άνθρωπος που έχει διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή, υπερσκέφτεται. Είμαι άνθρωπος που μέσα στην καραντίνα πέρασα αυτή τη διαταραχή. Τώρα είναι καλύτερα αλλά οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω στρες από το κανονικό, σωματοποιούν πράγματα, φοβούνται πολύ εύκολα. Αυτά είναι κάποια συμπτώματα. Εγώ, ας πούμε, υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης αδιανόητη. Δηλαδή, εκεί που σου μιλάω μπορεί ξαφνικά κλακ… Παθαίνω κάτι τέτοια. Τον εαυτό μου φοβάμαι».

Στη συνέχεια, η Μαρία Διακοπαναγιώτου εξομολογήθηκε ότι:

«Κλείστηκα στο σπίτι μετά από τόσα χρόνια δουλειάς. Είναι σαν ένας αθλητής που τρέχει και ξαφνικά σταματάει. Κάτι θα συμβεί. Ήταν πολύ δύσκολα. Ήθελα το χέρι της μαμάς μου για να κοιμηθώ γιατί φοβόμουν, δεν μπορούσα να ανασάνω. Ξυπνούσα το πρωί και ήταν μαυρίλα, κόλαση, μαρτύριο. Φοβόμουν τα πάντα, είχα τρεις μήνες εμβοές, άκουγα μια συγκεκριμένη συχνότητα. Αυτό ήταν κόλαση» και τέλος, πρόσθεσε:

«Άρχισα να κάνω διαλογισμό, άρχισα να κάνω πράγματα που δεν τα είχα ξανακάνει και άρχισα να προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να μη φοβάμαι και να μην υπερσκέφτομαι. Πήγα στον ψυχίατρο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00