Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μαρκουλάκης: Ο χειρισμός σε θέματα του #metoo δημιούργησε παρατράγουδα

Μαρκουλάκης

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρθηκε στην παράσταση «Το Σώσε» που σκηνοθετεί αλλά και το κίνημα #metoo.

O ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στο OK! και εξήγησε το τοξικό κλίμα που επικρατεί στον χώρο του θέατρου.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παραδέχθηκε πως «υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στον χώρο του θεάτρου με τα γεγονότα του #metoo. Μαζί με τα κλειστά θέατρα λόγω πανδημίας έφερε σε πολλούς από εμάς –σίγουρα σε μένα– μια πολύ περίεργη ψυχική διάθεση. Και λόγω του χειρισμού από μια μερίδα ανθρώπων προκάλεσε ένα τοξικό κλίμα μέσα στο θέατρο και στις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους, που στην πραγματικότητα δεν είχαν κάτι να χωρίσουν».

«Κάποιοι ίσως θεώρησαν ότι όλο αυτό είναι και μια ευκαιρία να αναδειχτούν σε ιερείς ή ιέρειες ενός αγώνα, ας πούμε. Η εποχή όπου κάποια πράγματα μπορούσαν να γίνουν επιτρεπτά ή τέλος πάντων να μη μιλάμε για αυτά αλλάζει και έρχεται η εποχή όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να διεκδικήσει πλέον το δικαίωμά του να πηγαίνει στην εργασία του και να επιστρέφει από αυτή γεμάτος χαρά και δημιουργικότητα. Και να μην κινδυνεύει να κακοποιηθεί κανένας από κανέναν. Κι αυτό όχι μόνο στο θέατρο, σε κάθε εργασιακό χώρο».

«Και δεν υπάρχει άνθρωπος του θεάτρου που να διαφωνεί με αυτό το αξίωμα. Ο χειρισμός όμως δημιούργησε μια σειρά από παρατράγουδα» κατέληξε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη συνέντευξη του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00